Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana
Shutterstock, ilustracija
Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Zovem se Sidni Alen, imam 20 godina i studentkinja sam iz Floride. A danas je moja mama pukim slučajem saznala da imam pirsing na bradavicama.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Naime, nedavno mi je dijagnostikovana siringomijelija (nagomilavanje tečnosti u kičmenoj moždini). Redovno idem na preglede, a ovaj snimak nastao je kako bi se proverila pozicija moje kičme i ramena. Pre snimanja pitala sam lekara da li moram da izvadim minđuše iz bradavica, i rečeno mi je da je sve u redu, i da oni neće uticati na snimak, piše na Tviteru Sidni. Njena slika postala je viralna, a evo i zašto.

 

Uglavnom, na pregledu je bila i moja mama. Kada smo seli u njegovu ordinaciju i on izvukao ovaj snimak, i lekar i ja smo umrli od smeha, ali mami ništa nije bilo smešno. Samo me je pogledala i rekla čuvenu: "Razgovaraćemo kod kuće". Tad mi više ništa nije bilo smešno.

 

Uglavnom, zaista smo i razgovarale kod kuće. Rekla sam joj da bezveze drami jer će te pirsinge videti samo onaj kome ja želim da ih pokažem, budući da ne idem okolo u toplesu i primirila se. Planirala sam da večno krijem te pirsinge od nje jer je vrlo konzervativna, ali iznenadila sam se koliko je razumevanja pokazala za mene nakon te naše diskusije.