Ruskinja
Shutterstock
Ruskinja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Već smo pisali o ovoj hrabroj i luckastoj devojci koja svoje pratioce na Fejsbuku uveseljava svojim statusima, ali se jedina usudila da iznese neke pikanterije iz svog privatnog i strogo intimnog života, nastavila je u svom maniru i njen tekst prenosimo u celosti.

Ovo je drugi deo avanture Maje V.

"Pikanterija ll

Uglavnom, obrt se desio kad sam dogovorila sa fiktivnim prijateljem na Fejsbuku kod kojeg idem u goste da ipak ne propuštam dan pobjede jer Moskva gori tih dana maja i umjesto 16. dan polaska je pomjeren na 9.

Ruskinja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Dakle pijem tu kafu, Milenče ( prim. Aut konobar i gazda bircuza, komšija i brt) došao naplatiti, ja imam tih 50 km, ne plaćam, objasnim situaciju, on ne pise u “teku” , konstatuje da sigurno neću preživjeti i časti viskijem singl malt bejb, praznimo flašu, oproštamo se jer sledeći dan u šest krećem za Beograd sa drugom koji baš taj dan ide, hehe i Bog čuva budale.

U tom trenutku, dolazi drugarica i kaze, eto popij neki šampanjac od mene u Moscow, hahah i isfura pedest jura, ono šok, sreća, jupi jej i dok dovrsavamo viski u troje zove bivši bivši koji je i dan danas najbolji drug i kaze : dolazim, dje si ludače, spremio sam ti neki keš da ne umireš trijezna ako dođe do tog hahhhahaha...

Ruskinja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Uglavnom tu se skupi nekih dobrotvornih priloga, ja jedva stižem u Bg mamurna, ulijećem na čekiranje za let jer kasnim, al me puste kad im izdeklamujem sekvencu koju vadim u svakoj skliskoj situaciji ——> POMOZITE JA SAM IZ MRKONJIĆA ahahahahhahaha.

U avionu upoznajem tri brata koja rade na građevini i već su oženjeni Ruskinjama djeca i to, i kad su čuli priču jednoglasno je donjeta odluka da se nidje ne pustam dok oni ne utvrde je l fiktivni prijatelj normalan i dok mu ne zaprijete ahahhaha, daju mi svoj broj ako zatreba i adrese, Hriste bože tu već naručimo vino neko jer smo svi uzbuđeni, poslije vina dolazimo na ideju da se pi*ka no1. crnogorska nađe i da mu se polome noge ahhhahhha...

Avion slijece na Seremetjevo"...

Nastaviće se...