Žena, tuga, razvod
Shutterstock/Ilustracija
Žena, tuga, razvod

Shutterstock/Ilustracija

Žena, tuga, razvod, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Osećam se odvratno i bojim se da će shvatiti o čemu je reč, jer sam svoj šal ostavila u njegovoj sobi te večeri. Naše veliko društvo za Novu godinu partijalo je u gradu, ona nije mogla da dođe jer se razbolela. Njen 24-godišnji dečko je super osoba i baš im zavidim na vezi. U ponoć se okrenuo prema meni i poljubili smo se. Sve je to trebalo da bude samo šala, ali oboje smo bili pijani i počeli smo da se ljubimo."

Ovako počinje ispovest koju objavljuju engleski mediji.

Kad su počeli, kaže, nisu mogli da prestanu. Rekao joj je: "Moraš poći sa mnom, ne možeš me ovako ostaviti." "Proveli smo jednu strastvenu noć zajedno i sledeći dan smo se dogovorili da joj ništa ne kažemo. Pokupila sam svoju odeću i otišla. Do kraja dana osećala sam se jako loše. Ostavila sam svoj šal kod njega. Ne mogu nikako da ga uzmem, jer nemam njegov broj, a ne želim da mu šaljem poruke na društvenim mrežama jer ona ima pristup njima. Nije još bila kod njega, jer nije ozdravila pa verovatno nije ni našla šal. Nekako se osećam kao da želim sve da joj priznam, pre nego što sama sve shvati. Znaće da je moj jer mi je mama kupila taj šal na putovanju u Indiji. Ona mi nikada ne bi oprostila."

Deidre odgovara: "Užasno je to što ste učinili i pitam se koliko se ljudi probudilo na Novu godinu i započeli je s grižom savesti. Pomešajte ljude s alkoholom i mnogo pogrešnih situacija se može dogoditi. Ako je primetio šal verovatno ga je bacio. Možda ga možete uloviti negde na poslu i reći mu za šal? Ne vidim zašto bi trebalo sve priznati. Rastužićete je... Ubuduće, nemojte toliko da pijete."