Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna devojka se našla u katastrofalnoj situaciji kada je shvatila da su glavni glumci u porniću koji je gledala – njeni roditelji. Prepričavajući svoju uznemirujuću priču iz vremena kad je imala 15 godina, kaže kako toga dana nije otišla u školu jer je bila bolesna. Motala se oko spavaće sobe svojih roditelja kada joj je za oko zapala video-kaseta.

Pročitajte još:

 

Znatiželjna tinejdžerka odmah se ponadala da je na traci film za odrasle i odlučila je malo da se zabavi. Bila je to odluka zbog koje je grdno zažalila. U svojoj ispovesti ispričala je kako je prvi kadar pornića bio kauč sniman izdaleka. Prizor joj se učinio poznat, ali nije o tome razmišljala na takav način.

Goli muškarac, koji je nameštao kameru, udaljio se i prišao takođe goloj ženi.

- Frajer je skočio na ženu i bacili su se na misionarski seks. Bio je to najmanje senzualan pornić koji sam gledala i, premda nisam imala s čim da ga uporedim, bila sam prilično sigurna da je amaterski.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

- Nikad u životu nisam toliko brzo trčala prema videorekorderu da stisnem "stop". Trajalo je celu večnost, noge su mi se oduzele i počela sam da vrištim - prisetila se tog nemilog događaja.

Sada je ispričala kako je narednih godina uspela da potisne tu traumu, ali je onda odlučila da podeli svoju tajnu s bratom. Danas se tome smeje, ali kaže da je situacija bila jako napeta u početku jer roditelje nije mogla da pogleda u oči.