Moskva
Shutterstock
Moskva

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Da su žene postale jači pol, dokaz je ova devojka koja je podelila svoju priču na društvenim mrežama. Maja je imala iskustvo koga se danas s osmehom seća i prikazala ga je kroz satiru situacije u kojoj se našla.

Imala je nesreću da se upusti u emotivnu romansu sa muškarcem koji, nažalost, pati od sindroma Petra Pana. Večiti dečak koji luta i vodi se iskonskim instiktima, nikad potpuno ispunjen, olako daje obećanja, zato, devojke, ovo je pouka za sve.

Maja je pokazala kako jedna hrabra žena postupa sa ovakvima, ipak rizikujući mnogo.

žena

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Njenu priču prenosimo u celosti:

"Kad sam otišla u Moskvu prvi put uopšte nisam planirala da idem jer mi finansijska situacija, tipa, izgledala kao Kosovo Polje posle bitke. Nego, tadašnji momak buržuj truli insistirao da kao idemo, ja prvo odbijala, al' je čovek bukvalno na glavi dubio: idemo i idemo. Onda kao, hajde, okej, idemo upi*kumaterinu naći ću i neke pare, kao ispoštovaću to, ko ga je*e. Svane taj petak kad je gospodin trebalo da dođe po mene po dogovoru, pa nastavimo na aerodrom i lik se, pazi sad, nikad ne pojavi i čekira se da je u Moskvi.

Moskva

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Uglavnom bio je ljubomoran k'o pas, a ja standardno kur*evita i kontam jedino objašnjenje je da je hteo da me postavi na "moje mesto", iako i dalje ostaje misterija možda u fazonu - vidiš kako možeš, al' samo ako budeš dobra.

Normalna osoba bi verovatno završila tu priču jednim finim blokom, al' ja nisam normalna osoba i ja naravno kažem sebi, e sad ima da se čekiras u Moskvi taman bubreg prodala za to, čuj Moskva meni da zavisi od tebe, go*no malo ubagovano. E, sada ćeš videti!

Uglavnom, meni plata legala oko 16. i imam tu nekog lika na Fejsbuku za koga nije utvrđeno da egzistira u stvarnosti, al' kao on živi i radi u Moskvi i par puta mi govorio kao - ako dođes ovamo javi se i ja pošaljem poruku: "Brt, eto mene tamo, ja za kartu imam, doći ću samo da se tagujem i vraćam se. Kaže on: "de bolan, 'aj ovako, ti dođi ja ću ti rešiti kod mojih koleginica smeštaj i bićeš moj gost u kontekatu cuga i klopa. Ja pokrivam nemoj zmija da te ujela da se odmah vraćaš", i ja kazem - 'aj ok, brt, boli me ku*ac, doduše malo me sekirala činjenica da može da bude i organizacija za promet organima na crnom tržistu iza profila, al' sam skontala ako jest da kažem - braćo, režite, samo da se tagujem.

moskva

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Uglavnom, dan pre odlaska kod nepznate osobe u zemlju u kojoj nemam nikog sedim sa hrišćanskim mirom i pijuckam kafu u bircuzu kod Milenceta u prizemlju zgrade. Došao on da naplati, ja kažem - piši me u "teku" idem sutra u Moskvu da ne sitnim ovih 50 maraka".

Nastaviće se...