Jovana
Printscreen
Jovana

Printscreen

Jovana, Foto: Printscreen

Jovana poznata kao "Rawvana" (29) zvezda Instagrama i Jutjuba koja promoviše veganski i sirovi životni stil pre mesec dana posetila je Bali. Međutim, to putovanje joj je došlo glave.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona se posvetila ishrani, napravila jelovnik koji prodaje za 49 dolara, a dizajniran je da ljudima pomogne d jednostavno izgube kilograme.

Njeno putovanje trebalo je da služi za uživanje i komunikaciju sa blizu četiri miliona ljudi, koliko broje njene internet stranice, a ako se pritom proda koji jelovnik, tim bolje. Umesto toga, nju je ovo putovanje uništilo!

Naime, tokom boravka na Baliju Jovana se pojavila u snimku druge Jutjub zvezde gde se može videti kako u restoranu jede nešto što nisu samo biljke koje propagira. U njenom tanjiru mogla se videti riba.

Jovana

Printscreen

Foto: Printscreen

Kao što se i očekivalo, na društvenim mrežama su je pratioci zasuli ljutitim komentarima. Mnogi su je zvali lažljivicom, i optužili da "prlja" veganski način života. Pričao očigledno lažnoj veganki proširila se svetom. Mnogi su zbijali šale na njen račun dok su drugi upozoravalida su društvene mreže rasadnik prevara.

"Znam da imate poverenje u mene, da me slušate i da se sada osećate iznevereno. Osećate se kao da sam vas lagala, i to je vaše pravo. Ja sam čovek, pogrešila sam. Nisam to planirala da sakrivam od vas već sam planirala da vam kažem na svoj način", pravdala se ona.

 Slučaj ove vlogerke pokazuje koliko društvenre mreže mogu biti opasne, i to ne samo za korisnike nego i za one koji od toga žive.

Jovana nije prestala sa aktivnostima na društvenim mrežama, ali sada radi to na novim kanalima koji su posvećeni pametnom životu, putovanju i modi.