Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan čovek našao se u prilično nezgodnoj situaciji kada je počeo da se viđa sa svojom taštom. Ništa od toga nije planirao, ali sada ne zna kako da prestane.

PROČITAJTE I:

 

- Imao sam aferu sa svojom taštom. Oboje znamo da nije u redu, ali u tome ima nešto opojno - priznao je mladić.

Sve je počelo pre tri nedelje na venčanju njegovog šuraka kada su se tašti hulahopke pocepale na crkvenoj klupi.

Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Moj automobil bio je parkiran u blizini i ponudio sam da je odvezem kući da kupimo novi par čarapa. Imam 33 godine i uvek mi se sviđala. Ima 48 godina, ali izgleda deset godina mlađe. Uvek smo se gledali - rekao je. Kada su stigli u njenu kuću, zamolila ga je da joj raskopča haljinu jer to nije mogla sama, a već nekoliko trenutaka nakon počeli su da se ljube.

PREPORUČUJEMO:

 

- Zadržala je moj pogled, poljubili smo se. Bilo je magično. Za nekoliko minuta bili smo na njenom krevetu i imali se*s. Bilo je neverovatno, a posle smo požurili na svadbu. Moja žena je komentarisala da nas nije dugo bilo, ali nije ništa shvatila - nastavio je on svoju priču. Tašti je poslao poruku u kojoj joj je zahvalio, a dan nakon joj se javio s idejom da o svemu popričaju kako bi se lakše nosili s grižom savesti.

- Našli smo i ponovili neverovatan se*s. Oboje znamo koliko je ovo loše i koliko možemo povrediti moju suprugu koju jako volim, ali svejedno smo se dogovorili da se vidimo još barem jednom - napisao je za kraj.

Raskid, prevara, par, svađa, loš seks, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Opravdanja za njegove postupke nema, te ga je oštro osudila jedna žena i poručila mu da odmah mora da prestane s aferom.

 - Verovatno postoje snažne sličnosti između vaše žene i njene majke. To bi mogao da bude razlog zašto je smatrate tako privlačnom. Mnogo majki oseća neko rivalstvo dok njihove ćerke rastu u atraktivne odrasle osobe, ali ovaj postupak vaše tašte zaista je grozan - rekla mu je.

Ispovest mlade devojke koja je bila šokirana ponudom svoje svekrve od koje će vam biti zlo!

AUTOR: Beograd/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 14:00 Jedna mlada je otkrila kako njena svekrva od nje traži da potpiše ugovor u kojem stoji da će imati samo jedno dete. Ako ne pristane na ovaj bizarni zahtev, mladoženjina mama neće platiti njihovo venčanje.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta