Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna žena je u iskrenoj ispovesti otkrila da je u vezi već devet godina, ali da je sa partnerom imala uspona i padova. Poslednjih nekoliko godina ne uživa više u se*su, a utehu je potražila kod muškarca sa kojim radi. Ne zna kako da se ponaša da radi pa je na internetu potražila savet.

PROČITAJTE I:

 

Njen partner je ne vodi nigde i ne druže se sa prijateljima, a upravo to joj nedostaje. Kada dođe kući jednostavno zaspi na trosedu. Sa druge strane, muškarac s posla joj se potpuno posvećuje i brine o njoj. Šalje joj poruke, a rekao joj je i da je voli.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

"Upravo sam imala odličan se*s sa kolegom s posla. Složili smo se da nećemo ostaviti naše partnere i da ćemo jednostavno uživati, ali sada su stvari postale mnogo ozbiljnije. Rekao mi je da me voli, ali ne znam da li mu verujem."

Deidre joj je savetovala: "Vaša afera je opasna. Ljubavnik vam nudi samo seks i ništa više, a rizikujete gubitak svoje veze. Pitajte ljubavnika koji su mu planovi. Ovo je pomalo neprijatno, ali ako se udalji, znaćete na čemu ste."

Muž došao kući i zatekao opšti haos! Odgovor supruge na situaciju naučio ga je pameti za ceo život!

AUTOR: Magazin.ba/M.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:43 Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo! Foto: Shutterstock Česte su rasprave između supružnika o tome ko šta i koliko radi. Posebno ako muž odlazi na posao, a žena ostaje da vodi brigu o kući i deci.

 

BONUS VIDEO:

Iscrtajte pravilno obrve i usne