"MUŽ JE REKAO DA IZABEREM, ILI ON ILI MOJI PSI!" Ispovest žene čija je ljubav prema psima toliko jaka da ostavlja BEZ REČI!

Za Liz Haslam pojam sreće su potrebe pasa kojima pruža dom i negu, a zauzvrat dobija neograničenu količinu ljubavi i zahvalnosti.

Crni labrador Pas Psi
Foto: Shutterstock

Liz Haslam obožava pse celi život te je pokrenula fondaciju za spas pasa bez doma. Briga o 30 pasa i dugovi koji su se gomilali bili su previše za njenog supruga."Pa oduvek zna da volim pse, što je mislio da ću izabrati?!" rekla je Liz. 

DOŽIVELA ŠOK! Usred odnosa me je uhvatio za butinu i rekao OVU STVAR! Posle toga sam znala da ga više nikada neću videti

 

Ta je posebna vrsta ljubavi toliko jaka da je Liz ne bi menjala ni za što na svetu, doslovno. Tu je tvrdnju potkrepila činjenicom da je između svog partnera i pasa odabrala - PSE. Ali, šta se krije iza pozadine priče?

ISKRENA ISPOVEST RAZVEDENIH ŽENA Ove tri faze nakon okončanja braka morate da preživite, a evo i kako!

 

Liz i Mike su se upoznali i zaljubili sa samo 16 godina, a oženili se čim je Liz završila školu. U svom su 25-godišnjem braku dobili i sina Ollija. Sve ovo zvuči kao jedna topla ljudska priča da Liz sa strane nije imala još jednu veliku ljubav - u obliku slatkih četvoronožaca. Otkad je bila dete, Liz je bila luda za psima, a s godinama je ta ljubav samo rasla.

OPEKOTINE, DIJAREJA, TONA HRANE... Letovanje iz ugla jedne obične mame! Ova Srpkinja otkrila je kako zaista izgleda odmor sa decom!

Psi nemaju znojne žlezde i hlade se samo dahtanjem
Foto: Shutterstock

Kad su se preselili na selo, Liz se radosno veselila kako sada ima dovoljno mesta za pokretanje vlastitog biznisa koji ne samo da će joj napuniti novčanik, već i srce. Radi se o fondaciji Beds for Bullies koja psima pruža sklonište. No, nisu svi bili sretni kao ona. Mike je imao osećaj da im se brak svodi samo na pse kojima Liz posvećuje svo svoje vreme. Usled već pomalo zategnutih odnosa, Mikeu je jednog dana prekipelo te je postavio neverovatni ultimatum: "Ili ja ili psi".

 

On je od početka znao da je Liz celi život okružena psima s obzirom da joj je majka uzgajala pse, a otac posedovao firmu koja se bavila psećom hranom. "Mislila sam da mu je jasno da nakon punih 25 godina ne postoji nikakva šansa da ću se odreći svojih pasa. Ne znam što je očekivao", rekla je Liz.

 "NISAM MOGAO TAJ PRIZOR DA IZBACIM IZ GLAVE" "Otvorio sam sobu svojih roditelja i ugledao moju DEVOJKU u seksualnom činu sa MOJOM MAMOM!" Šok ispovest prevarenog momka!

Stariji pas u azilu čeka svoj dom
Foto: Shutterstock

No, Mike je jednostavno imao osećaj da im se brak svodi samo na pse koji ga postavljaju tek na treće mesto njene liste prioriteta. "Moja strast prema psima je naposletku ipak bila previše za mog supruga". U jednom se trenutku brinula o čak 30 pasa koji su zahtevali detaljnu brigu i njegu ne ostavljajući joj vremena ni za što drugo. Provodila je oko 18 sati dnevno brinući se o psima, izvodeći ih u šetnju i trošeći stotine dolara za medicinsku opremu što ih je naposletku dovelo do veterinarskog duga od, preračunato, oko 30.000 dolara. Liz je čak neko vreme morala živeti i u šatoru jer nije mogla platiti stanarinu.

ISPOVEST SPONZORUŠE OD KOJE ZASTAJE DAH Aniti (22) su dvojica platili putovanje u Ameriku: Sa jednim je imala SE*S, a sa drugim je preživela HOROR!

Pas Badi često ide u akcije spasavanja sa volonterima
Foto: Alo / Animal Rescue Serbia

Sklonište je nastavilo raditi zahvaljujući donacijama i poslićima čuvanja pasa kada im vlasnici negde otputuju, a trenutno je u potrazi za novim mestom gde će se preseliti. Gde je Mike, ne znamo.

ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH Seksala sam se sa rođakom moga muža, htela sam da se razvedem, a onda sam SAZNALA strašnu istinu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi