"SVEKRVA JE PRISTALA DA NAM PLATI SVADBU, A ONDA JE DALA USLOV..." Ispovest mlade devojke koja je bila šokirana ponudom svoje svekrve od koje će vam biti zlo!

Jedna mlada je otkrila kako njena svekrva od nje traži da potpiše ugovor u kojem stoji da će imati samo jedno dete. Ako ne pristane na ovaj bizarni zahtev, mladoženjina mama neće platiti njihovo venčanje.

Svekrva
Foto: shutterstock

Mlada je rekla kako im je njena svekrva, koja je inače "velikodušna", "milostiva" i "obzirna", iznenada donela ovaj ugovor, nakon što se pre toga sama ponudila da finansira njihovu skupu svadbu.

 

– Mama mog verenika bila je toliko velikodušna da plati celo venčanje, budući da je ona ta koja je želela raskošno venčanje – rekla je mlada čiji su roditelji preminuli.

ISPOVEST KOJA JE IZAZVALA BES ŽENA "Život mi je bio kao iz bajke, ali kada sam mužu saopštila OVO, razveli smo se nakon par dana!"

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

– Dopustila sam joj da organizuje naše venčanje i pozove koga želi, budući da ja nemam toliko članova porodice, a ni verenik nema puno prijatelja – dodala je.

MISLILA JE DA JE MUŽ VARA SA KOLEGINICOM, KAD ONO... Šokantna ispovest čitateljke: Kada sam otkrila pravu ISTINU o suprugu, doživela sam nervni slom!

– Kako se venčanje približavalo, ona nam je iznenada donela ugovor u kojem je pisalo da možemo imati samo jedno dete i da nakon rođenja moram odmah koristiti kontracepciju. Sigurna sam da nikad niko nije bio u ovakvoj situaciji i da ovakav ugovor nema pravno uporište. Moja svekrva je tip koja uvek ima svoje advokate na raspolaganju. Međutim, još nam nije rekla da će ići na sud za naš slučaj, ali ona je za sve sposobna – rekla je mlada.

 

Ovaj par se tako našao u teškoj situaciji budući da su dobili ultimatum – ili će potpisati ugovor ili svekrva neće platiti venčanje. Mladea je rekla da nikad nije ni razmišljala koliko dece želi. Verenik je iznenadio s prosidbom, ali on veruje da će na kraju sve završiti dobro.

ČITAV ŽIVOT BEŽALA JE SAMO OD JEDNE STVARI Ova baka ima 107 GODINA, a sada je otkrila tajnu svoje dugovečnosti! Dobro ćete se zapitati kada OVO pročitate!

Dete, sveća, ukras
Foto: Shutterstock

– On misli da će ona to preboleti i da je na kraju neće biti briga koliko dece imamo i da će ih bez obzira na svoju želju sve voleti jednako, ali znam da je i on malo nervozan i zabrinut zašto se njegova majka tako ponaša – rekla je mlada.

2019. rekli su mi da imam redak kancer i da NIKADA neću imati dece! Nisam slušala lekare i desilo se ČUDO!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 26.07.2019. 09:20 - 26.07.2019. 10:53 Rekli su mi da imam tačno nula posto šansi da ikada rodim dete - a onda se desilo čudo. Foto: Profimedia Kara Njuton (36) iz Hemšira 2009. godine čula je najužasniju vest - da boluje od retkog tipa raka kostiju.

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi