HTEO JE DA ŽIVI U MOJOJ VAGINI! Ispovest devojaka sa NAJBIZARNIJIM iskustvima: "Taman kad je trebao da počne ŽESTOK SE*S, upitao me je nešto zbog čega sam ZANEMELA!"

"Bio je blizu orgazma, pa je pokušao da to spreči tako što je izgovarao imena svih američkih predsednika unazad".

Seks fantazije vezivanje silovanje devojka gola
Foto: Profimedia

"Magazin "Thought Catalog" pozvao je svoje čitateljke da podele najgora iskustva kada je seks u pitanju. Najveći broj njih odnosio se na stvari koje su im muškarci govorili ili činili u naletu strasti. Evo šta su one odgovorile.

 

"Rekao mi je da želi da živi u mojoj vagini – da plaća stanarinu i sve ostalo što treba. Pritom je bio mrtav ozbiljan."

"Uporno me je muvao i govorio kako jako želi da spava sa mnom. Odbijala sam ga neko vreme, ali bila sam usamljena i na kraju ga jedno veče pozvala da dođe kod mene. Skinuli smo se, i kada je trebalo da akcija krene, pitao me je "Gde da ga stavim?" Ispostavilo se da je bio nevin, pa sam ga poslala kući bez seksa." 

MARIJA PROGOVORILA O ČUDNOM SEKSU Imala je odnose sa tipom koji ima veštački penis, ovako je izgledalo njeno iskustvo!

"Muvala sam se sa jednim dečkom, i nakon nekog vremena došlo je veče kada je trebalo da završimo u krevetu. Nakon predigre, trebalo je da krenemo u akciju, ali on se sklonio i počeo da se samozadovoljava. Pokušala sam da se i ja uključim, ali on me je sklonio i rekao mi "'Ne, ti samo gledaj." Nastavio je da se samozadovoljava, i kada je završio jednostavno je legao da spava. Najgori deo je što sam se nakon toga i dalje viđala sa njim nekih mesec dana." 

OSETIO JE DA GA DOLE NEŠTO SVRBI, A ONDA JE SAZNAO UŽASNE VESTI! Imao sam ludački SE*S u žbunju, posle nekoliko dana to mi je UNIŠTILO ŽIVOT!

Seks, post seksualna depresija
Foto: Profimedia

"Viđala sam se sa jednim zaista lepim momkom. Bio je maneken i strogo je vodio računa o svom izgledu. Pored toga, imao je i dredove. Kad god bismo spavali, on bi napravio frizuru i zatim vezao turban i uvek mi naglasio da ni pod kojim uslovima ne smem ni da mu pipnem kosu."

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi