Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Shutterstock, ilustracija
Seks fantazije vezivanje silovanje devojka gola

Profimedia

Foto: Profimedia

"Magazin "Thought Catalog" pozvao je svoje čitateljke da podele najgora iskustva kada je seks u pitanju. Najveći broj njih odnosio se na stvari koje su im muškarci govorili ili činili u naletu strasti. Evo šta su one odgovorile.

PROČITAJTE VIŠE:

"Rekao mi je da želi da živi u mojoj vagini – da plaća stanarinu i sve ostalo što treba. Pritom je bio mrtav ozbiljan."

"Uporno me je muvao i govorio kako jako želi da spava sa mnom. Odbijala sam ga neko vreme, ali bila sam usamljena i na kraju ga jedno veče pozvala da dođe kod mene. Skinuli smo se, i kada je trebalo da akcija krene, pitao me je "Gde da ga stavim?" Ispostavilo se da je bio nevin, pa sam ga poslala kući bez seksa." 

"Muvala sam se sa jednim dečkom, i nakon nekog vremena došlo je veče kada je trebalo da završimo u krevetu. Nakon predigre, trebalo je da krenemo u akciju, ali on se sklonio i počeo da se samozadovoljava. Pokušala sam da se i ja uključim, ali on me je sklonio i rekao mi "'Ne, ti samo gledaj." Nastavio je da se samozadovoljava, i kada je završio jednostavno je legao da spava. Najgori deo je što sam se nakon toga i dalje viđala sa njim nekih mesec dana." 

Seks, post seksualna depresija

Profimedia

Foto: Profimedia

"Viđala sam se sa jednim zaista lepim momkom. Bio je maneken i strogo je vodio računa o svom izgledu. Pored toga, imao je i dredove. Kad god bismo spavali, on bi napravio frizuru i zatim vezao turban i uvek mi naglasio da ni pod kojim uslovima ne smem ni da mu pipnem kosu."