NIJE OČEKIVALA TAKAV KRAJ Ispovest Beograđanke koja je prvo veče u Budvi imala seks sa neznancem: "Cepao me bez milosti, nabio ga duboko, a onda..." (18+)

Nikada pre tako nešto nije doživela.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Zovem se Marijana i imam 20 godina. Pre mesec dana otputovala sam na more u Budvu u nameri da se ludo provedem.

Na dan putovanja obukla sam majicu sa velikim dekolteom i kožne pantalone koje su savršeno isticale moju guzu. Osećala sam poglede svih muškaraca u autobusu na sebi. Ipak, jedini koji mi je zapao za oko bio je vozač autobusa. Visok, krupan čovek u četrdesetim delovao je kao neko ko bi mogao da zadovolji moje seksualne fantazije. Sela sam na prvo sediste i odmah se upustila u razgovor sa njim koji je postepeno prelazio u žestok flert. Zvao se Nebojša i bio je iz Beograda, baš kao i ja. Pogledajte OVDE koja poza garantuje najbolji seks.

Kada smo stigli, ponudio se da mi odnese kofere u apartman. Ja sam, naravno, prihvatila jer sam imala jasan plan da ga odvučem u krevet. Kada smo ušli u lift, "slučajno" sam dotakla njegovo međunožje svojom guzom i zapanjila se - penis mu je bio u punoj erekciji! Poljubila sam ga strasno, i čim smo ušli u hodnik počela sam da ga svlačim. Uzeo me je u naručje, bacio na krevet i počeo da mi cepa odecu. U trenutku sam ostala gola, a on je odmah počeo da mi ga nabija do kraja. Cepao me je bez milosti govoreći mi da sam da sam klinka željna samo dobrog seksa. 

Osetila sam da mi se blizi najlepši orgazam u žiovotu. Tresla sam se, grebala ga po leđima i ujedala dok je on nastavljao istim tempom. Podigao me je, prislonio uz zid i nastavio nemilosrdno. Posle desetak minuta doživeo je vrhunac, a i ja sa njim.Oboje smo pali na krevet i mrtvi umorni zaspali. Pogledajte OVDE tri strašne istine o braku koje vam niko neće reći.

Viđali smo se i narednih dana, a seks je postajao sve bolji. Na rastanku sam mu dala svoj broj telefona...nadam se da će me zvati. Volela bih da opet sve ponovimo.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi