"ŽIVOT JE DRAGOCEN, UŽIVAJTE U NJEMU, ČISTITE KOLIKO MORATE!" Iskrena ispovest domaćice u pismu koje bi trebalo da pročita SVAKA ŽENA ukoliko želi srećnu porodicu!

Vreme leti, vreme prolazi, šta nam ostaje...

porodica, deca, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo da podeli sa vama. Prenosimo vam ga u celosti:

 

"Moje dame,

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na nameštaju možete da ispišete - volim te.

ISPOVEST MILENE IZ NOVOG SADA JE NEŠTO NAJGORE ŠTO ĆETE PROČITATI DANAS! Mužu stalno oprašta prevare, a ono što je rekla o njihovoj deci izazvaće GNEV KOD SVAKE SRPKINJE!

Moda, žena, mama, baka, poslovna žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Znala sam svakog vikenda da provedem bar 8 sati čisteći, jer sam želela da sve bude savršeno, za slučaj da netko navrati do mene. Konačno sam jednog dana shvatila da niko nije došao - svi su bili negde napolju, živeći život i zabavljajući se.

 "ZNAM DA SAM ŽENA KOJU MRZE DRUGE ŽENE" Šokantna ispovest devojke koja je bila u VEZI sa OŽENJENIM MUŠKARCEM!

Danas, kad me ljudi posećuju, ne moram da im objašnjavam stanje svog doma, svi su uglavnom zainteresovani za stvari koje sam radila i radim dok živim i zabavljam se. Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savet:

 

Život je dragocen. Uživajte u njemu! Čistite koliko morate... Zar ne bi bilo bolje da naslikate sliku, napišete pismo, ispečete kolače ili posadite cvet - naučite razliku između želim i moram?

Čistite koliko morate... Ali nemate previše vremena... S rekama koje možete da preplivate, planinama na koje želite da se popnete, muzikom koju želite da čujete, prijateljstvima koje želite da zadržite i životom koji želite da živite.

"ZNAŠ, MI SMO MISLILI DA NAM SE PRIDRUŽIŠ" Šokantna ispovest: "Seks trojka koju sam poklonila mužu pretvorila se u pakao! Više nije hteo da komunicira sa mnom!"

Mama, ćerka, devojčica, porodica
Foto: Shutterstock, ilustracija

Čistite koliko morate, ali život je tamo napolju, sa suncem u vašim očima, vetrom u vašoj kosi, pahuljama snega na vašem licu, kapima kiše... Ovaj dan se neće ponoviti!

 Čistite koliko morate, ali imajte na umu... Starost će doći i ona nije ljubazna, a kad nas trošno telo napusti, ono će napraviti samo još više prašine.

Prašina neka ide prašini - duša traži ljubav i radost", zaključila je žena.

Devojka, žena, polje, ljubav, tuga
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Recept za američku pitu s višnjama

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi