Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par

Shutterstock, ilustracija

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par, Foto: Shutterstock, ilustracija

On je nakon raskida sa dvojkom, spavao sa njenom mamom, a svoju priču podelio je sa celim svetom.

"Imao sam se*s sa mamom svoje bivše devojke i prijateljem, a sad mislim da mi se stvarno sviđa!"

"Moja bivša devojka i ja smo se upoznali kao studenti i bili smo zajedno tri godine. Raskinuli smo pre šest meseci, ali smo još uvek prijatelji. Pre nekoliko nedelja sam bio u prodavnici kada sam video mamu svoje bivše pa smo otišli na kafu."

"Predložila je da odemo u bar i popijemo pravo piće. Nakon nekoliko čaša vina, počela je da mi se nabacuje i da me ljubi, a onda je došao moj prijatelj. Rekla mi je da mašta i o jednom i o drugom i da želi da svo troje spavamo zajedno."

"Otišli smo kod mog prijatelja u stan i imali se*s. To je bio najbolji se*s mog života i mislim da mi se njena mama ozbiljno sviđa. Ona mi je rekla da se i ja njoj sviđam i da bi htela da ponovimo našu avanturu. Ne znam da li bi to trebalo da kažem bivšoj"?

Terapeutkinja Deidre mu je odgovorila: "Mama tvoje bivše je atraktivna žena koja je odlična u krevetu, ali ona je u potpuno drugoj fazi života. Ako stvarno vidiš sebe sa njom u vezi, moraš biti iskren prema njoj i prema svojoj bivšoj devojci. Ipak, ako se samo radi o se*su s iskusnom ženom, bolje je da to stane na samo jednoj avanturi."

Komentari (1)

Ta

23.01.2020 17:28

Italijanski reziser Tinto Rosi ima slicnu mastu kao doticni "lik" ili autor ovoga lika.