OSETIO JE DA GA DOLE NEŠTO SVRBI, A ONDA JE SAZNAO UŽASNE VESTI! Imao sam ludački SE*S u žbunju, posle nekoliko dana to mi je UNIŠTILO ŽIVOT!

Ispovest.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

U kolumni britanskog magazina "The Sun" u okviru koje se ljudi obraćaju za pomoć terapeutu Dajdre Sanders, javio se jedan mladić kome jedna burna seks afera preti da uništi život. U očaju je potražio savet od Dajdre, koja mu je poručila da je kasno za kajanje i da je jedini isprvana put da bude iskren prema svim akterima u ovoj priči.

Kratku ispovest prenosimo nastavku:

 

"Draga Dajdre,

Bio sam glup i imao sam seks u žbunju sa jednom devojkom koju sam isto veče upoznao na žurki. Posledice su takve da je ona sada trudna, a ja imam polnu bolest koju mi je ona prenela. Moj život je srušen u sekundi. Imam 21 godinu i predivnu devojku koja je dve godine starija. Nedavno je dobila novi posao, zbog kog je često odsutna, a meni je nedostajao redovan seks. Prijatelj je slavio rođendan i bilo je krcato, a devojka pored mene mi se obratila, rekla da joj nije dobro i zamolila da joj pravim društvo na svežem vazduhu.

 

Predložio sam da prošetamo, nakon čega smo seli na klupici u parku; ona je bila vrlo mazna i polako mi se primicila, a mene je poneo trenutak i počeli smo spontano da se ljbimo. To je trajalo jedno vreme, a potom je predložila da odemo "onamo" i pokazal mi prsto na obližnje grmlje. Znao sam da želi seks i pristao sam, imali smo lud odnos u mraku, odeća nam je bila puna prašine i lišća, ali je ipak bilo zabavno.

Posle seksa smo se rastali, i svako je otišao na svoju stranu, a ja sam bio uveren da je više nikada neću videti.... Ipak, posle nekoliko nedelja poslala mi je poruku da je trudna, a broj je dobila od zajedničkog prijatelja na čijoj smo zabavi bili. Tu nije kraj grozotama - počeo sam da osećam kako tamo dole nije sve u najboljem redu. Otišao sam kod lekara - ispitivanja su pokazala da sam "zaradio" gonoreju.

Sada više ne znam šta da radim... Jedva da poznajem tu devojku, ali razumem kako joj je. Sramim se zbog svega što sam učinio. Moja devojka mi to nikad neće oprostiti. Nisam spreman da postanem otac, nemam stalan posao i živim sa roditeljima. Šta da radim?

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi