TO JE I DAN DANAS PROGANJA Imala sam savršen brak, a onda sam u muževljevom telefonu našla MUČNE PORUKE! Život joj je postao PAKAO

Prevara boli, ali izdaja i bol su još veći kada je žena sa kojom vas je prevario vaša najbolja prijateljica. Ova žena je to iskusila na svojoj koži i rešila da pomoć oko rešavanja problema potraži od kolumnistinje "The Sun-a".

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je njena ispovest, a niže savet koji je dobila.

Prošlog meseca mi se pokvario telefon, pa mi je suprug pozajmio njegov stari. Nije ga koristio već nekoliko godina i taman je meni odlično poslužio na nekoliko dana dok ne kupim novi. Pogledajte OVDE ispovesti žena koje su imale seks sa mikro penisom.

 

Bila sam zaglavljena čekajući na železničkoj stanici. Dva voza su otkazana, pa sam tako iz čiste dosade rešila da malo pročeprkam po njegovom telefonu. Našla sam stare poruke koje je razmenjivao sa mojom najboljom drugaricom.

Tako sam saznala da su imali "otkačenu vezu na jednu noć" baš na početku našeg zabavljanja.

Oboje imamo 28 godina i dve male devojčice. Mislila sam da je naš zajednički život savršen, a sada sam potpuno slomljena. Ne mogu te poruke da izbacim iz glave. Pogledajte OVDE ŠOK ISPOVEST eskort dame.

Savet:

Nije pohvalno to što ste pregledali muževljev telefon, ali sada morate da razgovarate sa njim i saopštite mu da ste sve saznali. Zvuči kao da je to što se desilo između vašeg muža i drugarice bilo samo jedna glupa i nepromišljena greška. On vas sada čini srećnom i dobar je otac vašim ćerkama.

Budite oprezni. Ne odbacujte sve što imate tako olako samo zbog jedne nepromišljene noći.

Raskid, prevara, par, svađa
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi