Svadba, Venčanje, Mladenci
Shutterstock
Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Moram priznati da sam u mlađim danima bila zaista divlja, i varala sam svakog dečka sa kojim sam bila. Neki će reći da sam kurva, ali šta da radim kada volim seks. Odgovorno tvrdim da sam dobra osoba, i danas dobra supruga i majka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Verovatno mi nećete verovati, kada čujete priču o najluđem događaju u mom životu, koji se odigrao na našoj rođenoj svadbi.

Suprug i ja smo se zabavljali dve godine pre toga, a ja sam povremeno spavala i sa njegovim najboljim drugom i budućim venčanim kumom, za kojeg je to bila samo avantura: nije imao nameru da me preotima, ili bilo šta slično. Bilo nam je lepo, a bili smo dovoljno oprezni da se ništa ne sazna.

Nisam bila toliko luda da planiram da prevarim svog tek venčanog supruga već tokom svadbe, ali to se, prosto, dogodilo.

Posle obavljenih procedura u opštini i crkvi, počelo je veselje u restoranu. Igrali smo, pevali i pili, a moj novopečeni mužić je, bogami, bio zgodno pod gasom.

Dok smo plesali uz neke od naših omiljenih pesama, kum me je zagrlio oko struka, i rekao mi na uvo da sam ga neviđeno uspalila, i da bi me rado uzeo, sad i ovde, na stolu, na sred sale.

Mlada Venčanje Nevesta Mladoženja

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Rekla sam mu da ne budali, ali kako da lažem da me je ovo što je rekao ostavilo ravnodušnom!?

Najbolji drugar mog muža bio je odličan ljubavnik.

Vreme je prolazilo, a sve me je više kopkalo - neprekidno smo flertovali, a on bi povremeno dolazio da igra sa mnom, i grlio me, maltene bezobrazno spuštajući šaku ka mojoj guzi.

Pred kraj veselja, mužić mi se maltene napio, i uglavnom je sedeo za stolom, a ja sam pričala sa rođacima. Kum mi je onda prišao i naredio da pođem sa njim. Nisam ni bila svesna da je toliko lud.

Veselje se odigravalo u restoranu hotela, a on me je odveo u jednu od soba na prvom spratu - vlasnik mu je bio prijatelj, pa je tako dobio ključ.

Govorila sam mu da nije normalan, i slično, ali jednostavno nisam mogla da odolim! Bio nam je to jedan od najvrelijih seksualnih okršaja - bilo je kratko, ali baš slatko. Srećom pa u strasti nismo pocepali venčanicu, a razmazanu šminku sam očistila i kasnije doterala u ve-ceu.

Posle svadbe, u komšiluku je počelo da se šuška o ovom događaju, i mislim da je to došlo i do mog muža. Međutim, on je blag i tolerantan čovek, a moguće je da mi ništa nije rekao jer mu je bilo previše neprijatno. Shvatio je, verovatno, da mu je lakše da ni u šta ne poveruje i da ne proverava.

Seks, strast, par, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sa kumom više nikad nisam spavala, i rekla sam mu da je bilo odlično, ali ludo, i da sada treba da prekinemo zauvek. Uskoro se i odselio u Nemačku, pa je i to pomoglo.

Međutim, i dalje s vremena na vreme imam seks sa nekim frajerom koji me obori s nogu, i ponovo slutim da moj Saša sve zna, ali ništa ne govori. Kažem vam, ja sam dobra supruga i majka njegove dve ćerkice, i on to ume da ceni.