Krisi Megan
printscreen
Krisi Megan

printscreen

Krisi, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, raskid, tuga, depresija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Bilo mu je tek 19 godina kada je oženio Krisi, a tvrdi da mu je krv proključala kada je počeo čitati poruke drugih muškaraca s kojima se dopisivala preko Facebooka.

Bračni uzlet i krah opisao je na stranici 'Voli ono što je važno'. Tvrdi da su on i Krisi uživali u srećnom braku osam godina, no onda je uočio da se njeno ponašanje počelo menjati. Počela je izlaziti sama napolje, a ponekad se čitavu noć nije vraćala kući, a njihova komunikacija više nije bila ista, iako su pre toga bili vrlo čvrsto povezani.

Preko njenog Facebook profila pronašao je prepiske s muškarcima s kojima je kratko bila u vezi, ali i poruke od jednog muškarca s kojim je bila u ljubavnoj vezi godinu dana.

- Ja sam momak koji je oženio svoju najbolju prijateljicu. Bili smo u braku 10 godina, a onda sam otkrio da je zadnje dve godine imala nekoliko ljubavnika. Proveli smo zajedno predivnih osam godina i dve godine pakla, otkrio je.

 

Posebno je opisao kako se osećao i što je pomislio kada je ugledao sve te poruke na Facebooku.

- Tek tada sam shvatio celu priču. Imala je brojne afere. Ja sam mislio da ona pati od postporođajne depresije te da se navukla na lakše opijate, koji su doveli do prve afere.

Ističe da je njihov odnos pre toga bio pun poštovanja i poverenja.

- Naš odnos bio je pun poverenja i iskrenosti. Zaljubili smo se i venčali kada smo imali 19, zajedno smo izgurali fakultetske dane, upuštali se u avanture, volontirali. Dobili smo četvoro prekrasne dece, zajedno kupili i opremili kuću. Naš fizički odnos bio je izuzetno zdrav, savetovali smo druge mlade parove i bili velika podrška jedno drugome. Kada kažemo da smo imali odnos pun poverenja, malo sam rekao, rekao je.

No, nakon osam godina provedenih zajedno i četvoro dece (Stevie, Neela, Titus i Olive), stvari su se počele menjati.

 

- Osetio sam da nešto nije u redu. Prvo sam mislio da je reč samo o stresu na poslu, briga o četvoro dece i novom domu.

Pitao se kuda odlazi u večernjim satima i po noći.

- U to vreme bilo je teško s njom sesti i ozbiljno razgovarati o bilo čemu. Ona je izbegavala razgovor, a ja sam izigravao detektiva.

Nakon nekoliko meseci prestala je dolaziti doma iz večernjih izlaska i proenila je lozinke na društvenim mrežanma.

- Govorila je da ostaje s prijateljima, dok sam ja bio doma sa s decom. Preduzela je sve korake da prikrije tragove, uvek je bila korak ispred mene. Kada smo bili doma zajedno, mobilni je zaključavala, počela je plaćati stvari u gotovini kako ne bih mogao pratiti njene tragove preko bankovnih izveštaja. Sad kad pogledam unazad, pomislim da sam je trebao pustiti da ode, ali tada sam još uvek imao poverenja u nju. Razum mi je govorio, pogledaj činjenice, zašto skriva telefon noću i izlazi nekoliko puta nedeljno? No, srce mi je govorilo da me nikada ne bi prevarila i da je sve ovo jedan veliki nesporazum.

Kada je pročitao svu prepisku na Facebooku jedna stvar pogodila ga je najviše. Ljubavnik s kojim je bila u vezi godinu dana.

Nakon svega se osjeća kao da ga je varala svih deset godina koliko su proveli zajedno.

 

- Dizao sam se po noći, stavljao joj naše bebe na grudi kako bi ih podojila. Potom sam ih nosio da podrignu i vraćao krevet na spavanje. Želeo sam da se ona odmori. Ja sam bio taj koji je radio u skladištu tovareći kamione kako bih prehranio porodicu, a ona je za to vreme dovršavala master, priseća se gorko Seth.

Otac četvoro dece priznaje kako mu je sada teško izgraditi samopouzdanje nakon razvoda.

- Osećam se izdanim i slomljenim. Ako moj najbolji prijatelj misli da ne vredim ništa, kako bi mogao neko drugi. Moje samopouzdanje i samopoštovanje su slomljeni. Krisi me pokušala utešiti. Rekla mi je: 'TI si još uvijek sjajan. Ja sam ta koja se promenila. Ljudi se razvode non-stop. Samo me pusti da nastavim dalje sa svojim životom. I ti bi trebao učiniti isto, zaključio je Seth na stranici 'Voli ono što je važno' svoju životnu priču.

Seth Megow u međuvremenu je počeo pisati blog 'Ko je stavio iPad u sudoperi' u kojemu daje do znanja da su mu sada deca prioritet u životu i da se seli u novi dom.

 

Njegova bivša supruga Krisi promenila je status na Facebooku i sada je u vezi s nepoznatom ženskom osobom.

Ovo nije prvi put da je Seth ispričao priču o bračnom završetku. Za časopis People je prošle godina progovorio kako mu deca pokušavaju naći novu partnerku.

Nije poznato jesu li one odigrale ključnu ulogu ali u svakom slučaju Seth je pre nekoliko meseci na Instagramu objavio fotografiju s novom devojkom.