Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Evanđelina Grejs, spisateljica iz Amerike, otkrila je tajnu koju je čuvala skoro deset godina.

Ona kaže da je zaista volela svog sada već bivšeg muža Džejdana, ali da u to vreme nije još želela da se skrasi i nije uopšte bila uzbuđena zbog budućnosti sa njim.

Umesto da nešto kaže, ona je išla linijom manjeg otpora i uradila je nešto katastrofalno – imala je s*ks sa drugim muškarcem u WC-u jednog bara, samo nekoliko dana pred sopstveno venčanje i to na svojoj devojačkoj večeri!

- Iako sam ga stvarno volela, užasna mi je bila pomisao na to da treba da budemo vezani zauvek jedno uz drugo, pa je iz toga očigledno proizašla moja želja za prevarom, kao vrlo nezreo potez - priznaje Evanđelina.

Seća se kako je tokom njene devojačke večeri bila besna, zato što je bila sve svesnija šta za nekoliko dana treba da usledi.

Dosta je popila, a dok se vraćala iz WC-a naletela je na nepoznatog muškarca sa kojim je počela da čavrlja, a ubrzo su se našli u WC-u i imali s*ks koji ona opisuje kao "razuzadan i bezdušan".

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Odlučila je da ceo događaj prećuti i da se pravi kako se ništa nije desilo, tako da je venčanje i dalje bilo u planu, a ona nikome nije rekla šta se dogodilo, piše Dejli Mejl.

- Tokom čitave ceremonije mi je bilo muka, osećala sam užasan stid, a najviše kada sam ga gledala kako je srećan i ponosan. Prosto nisam mogla da mu slomim srce. Nakon našeg prvog poljupca sam zaplakala, ali ne od sreće, iako sam njemu rekla da je to bio razlog - kaže ova žena.

Evanđelina je godinama čuvala ovu tajnu, sve dok njena prijateljica Nina nije primetila da je ona sve više i više nesrećna, pa ju je prisilila da joj se poveri i Evanđelina joj je priznala šta je već godinama muči.

Venčanje, svadba, mladenci, mlada, mladoženja, dekoracija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prijateljica je bila jako razočarana i rekla joj je da ne sme više da manipuliše Džejdanom i da, ukoliko Evanđelina nema hrabrosti, onda će ona morati da mu kaže istinu. Tako je i bilo, a Džejdan je nedelju dana kasnije podneo zahtev za razvod braka.

- Mislila sam da ga štitim time što mu ništa nisam rekla, a onda sam shvatila da sam mu prećutkivanjem uskratila pravo da izabere da li želi da bude sa mnom i pored toga što sam uradila ili ne - zaključuje Evanđelina.