Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

"Tomas i ja smo još na početku zabavljanja priznali jedno drugom da nas privlače i drugi ljudi bez obzira na to što smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Nastavili smo da živimo zajednički život u skladu sa našim željama. Nismo želeli da se foliramo i to smo oboje jako dobro prihvatili",izjavila je Ketrin.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je Ketrin upoznala Nikola, doša je na ideju da je pozove na večeru. Međutim Nikol nije ni slutila da će večera da se završi na totalno drugačiji način.

"Kada smo se Nikol i ja po prvi put srele osetila se velika pozitivna energija, odmah smo se skapirale. Obe radimo za "Feeld", aplikaciju za otvorene parove i samce, i ona je znala da sam u otvorenoj vezi, a ja sam znala da je ona izlazila s parovima i ranije", priseća se Ketrin.

Odmah smo stupili u odnos i sada ne možemo da zamislimo seks bez nje. To je jedn od najboljih u našem životu. Tomas spava ili sa njom ili sa mnom. Retko se dešava da Tomas i ja vodimo ljubav bez nje. Uvek nas je troje i to nam je prija. U našem odnosu nema sujete, ljubomore, jednostavno slušamo naše telo i instikte.

Seks u troje

Profimedia.rs

 Foto: Profimedia.rs

Nikol je poreklom iz Australije. Za nju je veliko zadovoljstvo to što je treća osoba u vezi. "Stupila sam u ovu vezu kao treća osoba, odnosno kao "jednorog" i stvarno nema prostora za ljubomoru. Ja sam srećna žena. Keti i Tomas imaju dug i srećan brak i ja nikada ne bih želela da ugrozim tako nešto."

Ovaj neobičan par se još uvek zabavlja i sa drugim ljudima. I ako bilo ko od njih ima nezaštićen seks, svi će se testirati na polno prenosive bolseti.