DOŠLA U BEOGRAD DA STUDIRA, A ONDA POSTALA PROSTITUTKA "Umro mi je otac i morala sam da zarađujem"! PREŽIVELA HOROR

Ispovest prostitutke!

 Predozirana devojka. ilustracija
Predozirana devojka. ilustracija, Foto: Shutterstock

Ovaj posao mi omogućava da sama sebi odredim radno vreme. Sada je sve mnogo lakše jer je potrebno samo da iskombinujem učenje i posao, kaže devojka (25) koja je došla sa juga Srbije.

 

Apsolventkinja državnog fakulteta u Beogradu (25) prostitucijom se bavi 5 godina i tokom tog perioda imala je razne klijente koji su imali čudne zahteve. Ipak, najčudniji je bio muž poznate voditeljke koji se samozadovoljavao pred njom.

"Za sve ove godine bavljenja ovim poslom sretala sam se sa najrazličitijim pričama što mušterija što žena koje su radile sa mnom. Najčudnija situacija je bila sa jednim klijentom koga je palilo da ga slušam. Dolazio je jednom nedeljno kod mene skoro dve godine. Bio je muž jedne popularne voditeljke. Seli bismo u auto, on je pričao šta voli, šta ga pali, kako je privatno jako nesrećan i sam je sebe zadovoljavao predamnom. Moje je bilo samo da mu pokažem gole grudi. Neverovatno ga je palila sama činjenica da ga slušam dok on gleda u moje grudi. Imao je kod kuće prelepu ženu koja ga nije primećivala, a kamoli slušala. Prvo nisam mogla da verujem, a onda sam shvatila - jednostavno, nekim ljudima fali pažnja. Nedavno su se razveli. Nadam se da je srećan", kaže mlada prostitutka.

Prostitutka
Prostitutka, Foto: profimedia

Dvadesetpetogodišnja devojka otkriva zašto je počela da se bavi prostitucijom.

"Imam 25 godina i rođena sam u jedom malom mestu na jugu zemlje. U Beograd sam došla na studije. U međuvremenu mi je umro otac i morala sam sama da počnem da zarađujem. Živela sam u Studenjaku i preko bivše cimerke ušla u ovaj posao. Ovaj posao mi omogućava da sama sebi odredim radno vreme. Sada je sve mnogo lakše jer je potrebno samo da iskombinujem učenje i posao."

 

"Ponekad rad može biti prilično naporan i umarajući. Potrebno je snažno telo, ali i još jača psiha. Nekada prosto poželim da ostanem u krevetu i spavam, ali imam bolesnu majku i mlađeg brata urodnom gradu i ne mogu tek tako da prekinem. Oni finansijski zavise od mene", dodaje studentkinja.

"Oralni seks je definitivno najtraženiji. Neki traže i analni. Najčešće traže ono što ne mogu da dobiju kod kuće."

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Pratite nas na Instagramu i Fejsbuku

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi