OTKAČILA JE DEČKA PREKO PORUKE, ALI NIJE NI SLUTILA ŠTA ĆE JE SNAĆI Dobila je HIT odgovor! Društvene mreže bruje zbog ovoga, a ona sad ne zna ŠTA DA RADI!

Au!

Mobilni telefon krevet žena, Foto: Profimedia

Ova majka izašla je s muškarcem kog je upoznala na internetu i ubrzo shvatila kako između njih nema hemije. Pošteno mu je napisala što joj je na duši, zahvalivši mu na izlasku.

 

Ipak, šokirala se kada joj je on odgovorio da mu uplati 4.95 funti za džin tonik koji je popila na sastanku. Njena ćerka Sofi objavila je njihovu prepisku na Tviteru. Muškarac je napisao: "Eh, draga, skupo je biti čovek kog stalno odbijaju. Molim te, budi ljubazna i uplati mi 4.95 funti na račun za piće koje si popila." Zatim joj je poslao broj svog računa i unapred zahvalio.

 

Dok su se neki zgražavali nad njegovim potezom, drugi su podelili slična iskustva.

"Kada sam prekinula s dečkom, njegova mama je nazvala moju i tražila 365 funti za obroke koje sam pojela u njihovoj kući te godine", napisala je jedna tviterašica, ali nisu svi smatrali da je muškarac pogrešio.

 

"Tip ima pravo. Ako se ništa nije izrodilo iz toga, logično je da je želio natrag svoj teško zarađeni novac", neko je komentarisao.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi