Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubav mog života umrla je pre tri meseca i to me ubija svakoga dana. Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sahranu i nisam mogla da se oprostim od njega – započela je žena svoju tužnu priču, ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do raskida je došlo zbog njegovog problema s drogom.

PROČITAJTE I:

 

Ona se nakon nekog vremena verila, a on je nedugo nakon toga pronašao devojku s kojom je kasnije ušao u brak.

GROBLJE, TUGA, ŽALOST

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nekoliko puta smo se sreli i stalno je govorio kako me i dalje voli. Moja druga veza je doživela krah, a početkom ove godine on mi je rekao kako ima ozbiljnu bolest jetre i samo nekoliko meseci života – nastavila je i rekla kako je želela da bude uz njega, ali ju je on odbio.

PREPORUČUJEMO:

 

- Mislim o njemu svaki dan - dovršila je svoju priču uzrujana žena.

- Žao mi je. Razumem kako se verovatno osećate uzrujano jer ste bili blokirani. Pokušajte da organizujete poslednji pozdrav s njim, možda samo s nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice koji bi bili uz Vas – savetovala je iskusna Deidre koja se nada da je time barem malo utešila devojku koja žali za svojom ljubavlju.

Srpkinje otvorile dušu i konačno priznale kako su ih svekrve mučile! Nećete verovati šta čujete!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 09:10 - 16.09.2019. 09:36 Koliko god da je brak divan sa sobom može doneti određene probleme, posebno ako nemate dobar odnos sa svekrvom. Foto: Shutterstock, ilustracija Čak da se dobro slažete, priznaćete da je ova veza specifična i definitivno ne liči ni na jednu drugu.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji