"NIJE MI DOZVOLILA DA SE OPROSTIM SA NJIM!" Bolna priča devojke zašto nije mogla da prisustvuje sahrani njene najveće ljubavi!

Nije im bilo suđeno

Žena tužna plač suze histerija drama
Foto: Shutterstock

Ljubav mog života umrla je pre tri meseca i to me ubija svakoga dana. Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sahranu i nisam mogla da se oprostim od njega – započela je žena svoju tužnu priču, ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do raskida je došlo zbog njegovog problema s drogom.

 

Ona se nakon nekog vremena verila, a on je nedugo nakon toga pronašao devojku s kojom je kasnije ušao u brak.

"SVEKAR ME ZAPROSIO, MORALA SAM DA PRISTANEM!" Snajka se udala za rođenog oca muža zbog dobre penzije, a posle se desilo nešto od čega će vam biti zlo!

GROBLJE, TUGA, ŽALOST
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nekoliko puta smo se sreli i stalno je govorio kako me i dalje voli. Moja druga veza je doživela krah, a početkom ove godine on mi je rekao kako ima ozbiljnu bolest jetre i samo nekoliko meseci života – nastavila je i rekla kako je želela da bude uz njega, ali ju je on odbio.

 

- Mislim o njemu svaki dan - dovršila je svoju priču uzrujana žena.

- Žao mi je. Razumem kako se verovatno osećate uzrujano jer ste bili blokirani. Pokušajte da organizujete poslednji pozdrav s njim, možda samo s nekoliko bliskih prijatelja i članova porodice koji bi bili uz Vas – savetovala je iskusna Deidre koja se nada da je time barem malo utešila devojku koja žali za svojom ljubavlju.

Srpkinje otvorile dušu i konačno priznale kako su ih svekrve mučile! Nećete verovati šta čujete!

AUTOR: Telegraf/M.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 09:10 - 16.09.2019. 09:36 Koliko god da je brak divan sa sobom može doneti određene probleme, posebno ako nemate dobar odnos sa svekrvom. Foto: Shutterstock, ilustracija Čak da se dobro slažete, priznaćete da je ova veza specifična i definitivno ne liči ni na jednu drugu.

 

BONUS VIDEO:

Najbolje obučen muškarac u Srbiji

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi