ISPOVEST GORDANE (30) Bio mi je prvi! Ubrzo sam saznala da imam 3 polne bolesti, ali najgore me tek sačekalo...

"Verovatno i dalje seje polne bolesti..."

Devojka, žena, stres
Foto: Shutterstock

Gordana je sa nama podelila svoju neverovatnu priču o prvom seksualnom iskustvu i katastrofi koja ju je nakon toga zadesila.

Izgubila sam nevinost sa 25 godina. Nisam bila od onih tradicionalnih riba što se čuvaju za brak, ali jednostavno, nisam do tada našla zadovoljavajućeg kandidata. Nisam svetica, ali nisam ni zatucani gabor. Prosto, nikada nisam želela da budem od onih žena što menjaju muškarce k'o na pokretnoj traci. Ali...

Čuvala se ja tako i na kraju nagrabusila. Kako? Pa... Ovo što se meni dogodilo ni najvećem baksuzu nije.

seks, prevara, veza
Foto: shutterstock

Počela sam vezicu sa Milošem. I sada, da ne govorim koliko je bio galantan, simpatičan, neodoljiv, jer podrazumeva se "da sam dala" nekome zato što sam se primila na njega. Sve u svemu, posle određenog vremena, shvatim ja da je on taj koji će da otvori "moja manastirska vrata".

Veza nije dugo opstala, a ni moje zdravlje. Nepunih mesec dana nakon raskida otišla sam kod ginekologa, gde mi je ustanovljeno da imam kondilome i hlamidiju. Pomislih, svaka čast srećnice! Međutim, ubrzo je stigla i kandida od antibiotika, ali moj baksuzluk nije imao kraja.

Odradila sam Papanikolau test i on je pokazao da sam III grupa. Bila sam očajna, ali u celoj nesreći upoznala sam Bojana, koji je sa mnom prošao kroz sve faze lečenja.

žena, molitva, problemi, stres
Foto: Shutterstock

Mesecima sam bila u katastrofalnom stanju, ali uz brigu i pažnju mog Bojana, sa kojim sam i danas, uspešno sam sve preživela. Napominjem, za sve to vreme nisam ni pomišljala na seks. Pravo je čudo kako uživam u njemu nakon svega što mi se dogodilo.

Miloša nikada nisam kontaktirala da mu "sve po spisku" zato što mi je preneo sve genitalne đavole... Verovatno i dalje seje polne bolesti, ko će ga znati. Poenta moje priče je da se ovakve stvari ne događaju samo ženama lakog morala... Vidite da sam ja ''ubola iz prve''. Dakle, zaštićeni seks i bolji izbor partnera i pamet u glavu, drage moje.

Povezane vesti

 • Korisnik: Olja
  10/01/2020 - 11:40
  "Verovatno i dalje seje polne bolesti..." Pa ovo je strašno, zar ti nije palo na pamet da porazgovaraš sa tim dečkom, možda on i ne zna za te bolesti, pa bi tako zaštitila mnoge devojke...??? Ako nastaviš sa ovakvim razmišljanjem i ponašanjem, i dalje će ti se dešavati ružne stvari...Razmisli malo!!!
 • Korisnik: Lola
  09/01/2020 - 11:50
  Pametnice, jesu cula za kondome? Nisi, izgleda.
  • Raaza @Lola
   10/01/2020 - 19:04
   Najpametnije je predhodno otici zajedno kod lekara na pregled,tacka.Sto se kontracepcije tice,postoje pilule "za posle".Ps:Zasto nije otisla u Policiju i prijavila bednika?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi