LEPOTA KOŠTA, NE SAMO MATERIJALNO Bila sam kod estetskog hirurga, sada izgledam kao nakaza, ovo što mi se pojavilo na licu deluje STRAVIČNO!

Ono o čemu nam ne pričaju

usne
usne, Foto: Shutterstock

 

Kao i većina žena, želela sam da malo upotpunim svoj izgled. Nakon godina, usne su mi se smanjile, a i dobile su pušačke bore, bila sma idealan kandidat da ih nadomestim sa malo filera.

Otišla sam kod jednog doktora po preporuci moje prijateljice. Intervencija je trajala svega par minuta, a onda je usledilo iznenađenje. Moje usne su u prvi mah delovale savršeno,

Iako pod blagim otokom, ja sam bila pretadovoljna učinkom. I zaista, svi su bili oduševljeni mojim novim izgledom.

Međutim, nakon nekoliko dana, pojavio mi se otok na gornjoj usni s leve strane. S početka sam ga ignorisala i smatrala da je to proces prolaznog karaktera, ali on je postajao iz dana u dan veći, primećivali su ga i ljudi oko mene.

usne
usne, Foto: Shutterstock

 

Pozvala sam doktora i poslala mu fotografije. Konstatovao je da se na tom delu razvlila fibroza i da treba dati vremenu kako bi se povukla.

Fibroza je proces koji podrazumeva da organizam pravi, uslovno rečeno, zaštitu oko stranog tela. E sad, nekome, kao meni, malo pretera u tome.

To je ono o čemu vas hirurzi neće informisati kad legnete pod nož/iglu.

Nakon par meseci, istina, otok je znatno spao, ali usne su ostale asimetrične.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi