Kejti Mejson
Printscreen Facebook
mama i beba

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Devojka iz Australije, Kejti Mejson (25) iz Melburna u bolnicu je stigla otvorena 10 centimetara i u trudovima. Bila je trudna 35 nedelja i pet dana, a nije imala pojma.

PROČITAJTE I:

 

Novinarima je priznala da je bila u potpunom šoku kad je čula srećnu vest.

"Nisam znala da ću uspeti da rodim Flina, posebno bez ikakve prethodne najave i pripreme. Inače sam uvek dobro organizovana", kazala je pojašnjavajući da joj se telo nije promenilo te da još stane u svoje haljine i grudnjake.

 

"Jutra sam uglavnom provodila u teretani ili sam igrala igrice", kazala je ističući da nije imala pojma da je trudna. Bavila se sportom bez ikakvih tegoba, a pritom je odlazila na zabave, pila i plesala uoči samog porođaja.

"Nije da sam imala makar i jedan dan da se pripremim. U 1:30 ujutro su mi rekli da sam trudna, a tad sam već bila u ozbiljnim trudovima", nastavila je tvrdeći da je imala redovnu menstruaciju svakog meseca i da nije osećala jutarnje mučnine.

 

"Bila sam u potpunom šoku. Kad su mi rekli da sam trudna, pitala sam koliko dugo. A očito je bilo jako dugo, jer nisam bila ni sa kim", pojasnila je. Samo nekoliko nedelja uoči porođaja s prijateljima slavila Novu godinu i svoj rođendan.

"Pila sam velike količine alkohola. To trudnica ne bi trebalo da radi", rekla je.

Iako ne žali ni za čim, oseća se kao da je izgubila deo normalne trudnoće kakvu iskuse druge žene.

"Kad pogledam unatrag, nedostaju mi snimci ultrazvuka i sve one fotografije rasta i razvoja bebe. Flin je savršeni dečačić i s razlogom je stigao u moj život", kazala je.

 

Dodala je kako je njegovom ocu morala nakon porođaja reći da je rodila, no on je odlučio da ne želi biti deo dečakovog života.

"Ponekad se brinem da Flinu možda nisam dovoljna. Druga deca u svojim životima imaju očeve, a Flin nema i ne želim da mu to nedostaje. Dan očeva je vrlo težak za nas", tvrdi ona.

Svake večeri pas je ostajao budan i gledao svog vlasnika kako spava samo iz jednog razloga! Njegov strah će vas dovesti do suza!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 15.10.2019. 09:51 - 15.10.2019. 10:29 Niko ne voli da bude ostavljen... Foto: Shutterstock, ilustracija Kažu da je čovekov najbolji prijatelj, da vas nikada neće ostaviti i izdati, a to se ne može reći i za nas ljude jer ih često ostavljamo same i napuštene na ulici.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta