obrve
Printscreen/Youtube
obrve

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Savršene obrve su uvek u trendu, ali kada ih treba crtati svakoga dana iznova i iznova, to zna da postane još jedna dosadna i naporna obaveza koju nevoljno radimo.

Trajna šminka daje savršene rezulate i obezbeđuje da budete sređeni i lepi, čim se probudite. Nema više crtanja obrva, oblikovanja, a nema ni grešaka do kojih lako može da dođe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Salon Avangarda® (@avangarda_nbg_arena)

Mnogo je estetskih tretmana, i o njima svako ima različito mišljenje. Neki ih ne podnose jer izgledaju veštački, dok ih drugi obožavaju jer ne moraju više da razmišljaju o sređivanju obrva, usana ili trepavica.

Puder obrve su postale od svega najpopularnije, baš zbog brojnih prednosti – obrve su u trenu gušće, izgledaju prirodno, punije su i negovanije. I što je najbitnije, one traju! Pa ako i vi želite da vaše obrve budu pod konac, onda će vam se ova tehnika sigurno dopasti.

ŠTA SU PUDER OBRVE?

Puder obrve, poznato i kao senčenje obrva, su modernija metoda trajne šminke, jer se radi na površini kože – sloju epidermisa. Naziv tehnike opisuje njen efekat – rezultati su mnogo paperjastiji i puderastiji, sa ombre prelazom. Početak obrve je „blurovan“, zamagljen, a kraj obrve precizan i oštar.

obrve

shutterstock

Foto: shutterstock

KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Iglicom se apliciraju hiljade sitnih tačkica pigmenta, koji se postepeno nadogradjuje za jaču boju i definisan oblik pri samom kraju obrve. Ova tehnika daje utisak obrve koja je našminkana senkom za obrve, zato one deluju prirodno, gušće i negovano.

KOLIKO JE REZULTAT DUGOTRAJAN?

Pošto se puder obrve rade na maloj dubini, efekat je od 1-2 godine, što takodje zavisi od tipa kože i životnog stila. Ova tehnika pruža tretman bez bola, krvarenja, zarastanja i drugih posledica, za razliku od prethodne dve metode. Zalečenje posle tretmana traje do 5 dana. Najbolji efekat daju onima koji žele potpuno prirodan izgled našminkanih obrva, bez grubih oštrih crta i prejakog pigmenta.