...
Shutterstock

Ovo su najbolje poze za postizanje ženskog orgazma, veće samopouzdanje ako se žena stidi nekog dela svog tela, pravljenje bebe...

Ženska dominacija za sramežljive
Žene često imaju komplekse i nije im baš prijatno da se skinu gole pred partnerom, što može da ih spreči da u potpunosti uživaju u seksu. Kada je to slučaj, žena treba tokom seksa da bude gore i da vodi igru. Preuzimanje inicijative i kontrole je muškarcima seksi, a sve zajedno povećava samopouzdanje. Radi razbijanja monotonije, isprobajte različite poze u kojima je žena odozgo.

Sedeljka za maratonce
Kako muškarac ne bi brzo doživeo vrhunac, seksajte se sedećki! Muškarac treba da sedne na stolicu ili ivicu kreveta, a žena u njegovo krilo tako da su im lica okrenuta jedno ka drugom. Žena zagrli muškarca oko vrata, a nogama ga obuhvati oko struka. Tako mogu da se ljube, maze i pomeraju kukove jedno ka drugom u ritmu koji im odgovara. Ova poza stimuliše G-tačku, a muškarca ne loži previše, pa će seks duže trajati.

Trljalica za njen užitak
Samo malo izmenite klasičnu misionarsku pozu i žena će brže doživeti orgazam. Muškarac treba da u misionarskoj pozi spusti prednji deo tela ka njoj tako da mu ramena budu blizu njenih. Umesto klasičnog seksa, priljube se jedno uz drugo i trljaju telima, dok u isto vreme nežno guraju karlice jednu ka drugoj. Tako je klitoris maksimalno izložen pa je orgazam izvesniji. Čak je i naučno dokazano da ova poza dovodi ženu do vrhunca!

...

Shutterstock

..., Foto: Shutterstock

Klasika za prizivanje beba
Naravno da žena može da ostane u drugom stanju u bilo kojoj pozi, ali se pokazalo da je najveća šansa za to u klasičnoj misionarskoj. Muškarac je gore, a žena treba malo da podigne guzu ka njemu. Tu pozu će ženi olakšati podmetanje jastuka. Spermići lakše dolaze do jajne ćelije, a žena brže svršava. Ima li boljeg recepta za pravljenje beba?

Da ne boli s obdarenim
U ovom slučaju seks za ženu može da bude bolan i neprijatan. Ali to ćete sprečiti uz odgovarajuću pozu. Jedna od njih je da muškarac legne na leđa i malo raširi noge, a žena da mu sedne u krilo popreko, tako da su joj noge s jedne strane njegovog tela, a osloni se na dlanove sa druge strane tela muškarca. Tako ona može da kontroliše tempo seksualnog odnosa i dubinu penetracije, a muškarac će uživati i u seksu i u pogledu na njeno telo.

Bingo za skromni smoki
Stručnjaci kažu da za dobar seks nije važna veličina, ali neke poze ipak mogu da vam pruže veći užitak. Najbolje je da muškarac legne na leđa, a žena da sedne na njega, ali da se ne pomera gore-dole već da se vrti. Seks će biti super i u malo izmenjenoj misionarskoj pozi, u kojoj žena treba da stavi noge na ramena muškarca. Obe poze omogućavaju duboku penetraciju i osećaj da je veći nego što izgleda.