moda, devojka
Printscreen/Pinterest
moda, devojka

Printscreen/Pinterest

moda, devojka, Foto: Printscreen/Pinterest

Moda se menja munjevitom brzinom, pa neki komadi koji su do juče bili in, danas nisu na listi poželjnih komada. Kako biste izbegli greške, mi smo istražili i pronašli komade koji će biti apsolutno aut u ovoj sezoni.

Modni stručnjaci kažu, ove komade poh hitno izbacite iz garderobera:

1. Mini naočare

2020. su bile u fokusu, a nisu im odolele ni slavne ličnosti poput Rijane i Arijane Grande. Međutim, ove sezone se ne nalaze na listi vodećih trendova. Možete slobodno da zaboravite na njih, kažu modni stručnjaci. Ovog proleća nosimo nešto veće modele

2. Bomber jakna

Tokom poslednjih nekoliko godina bomber jakne različitih oblika i veličina bile su najtraženiji odevni komad. Moramo priznati da su odlično izgledale u kombinaciji sa farmerkama i helankama, ali došlo je vreme da im kažemo zbogom. Ovog proleća će njihovo mesto zauzeti elegantnije jakne i blejzeri sa naglašenim ramenima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Angie | The AM Style Blog (@angielaamarie)

3. Torbice oko struka

Torbice koje se nose oko struka koje su bile aktuelen tokom 90-ih godina konačno odlaz u zaborav. Ove godine će sve biti u znaku ženstvenih kombinacija, pa za ove torbe nema mesta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lisa | Trendless Blog (@trendlessblog)

4. PVC obuća

Prozirne sandale izgledaju odlično samo na slikama, zato ove godine odlaze na "crnu listu" i ni jedna žena od stila ih ne više ne nosi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??????? • ?????????? ??????? (@missmoorestyle)

5. Odeća sa istaknutim imenom brenda

Poznati brendovi su svoje logotipe rado stavljali na odeću i modne dodatke. Međutim, 2021. godine ovakva vrsta brendiranja postala je anti-trend. Jednostavne bele majice trenutno su popularnije od onih sa nazivom poznatih brendova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)