Jelena Đoković
EPA/Georgios Kefalas
Jelena Đoković

EPA/Georgios Kefalas

Foto: EPA/Georgios Kefalas

Jelena Đoković je ovih dana sa pratiocima na društvenim mrežama podela koje su joj knjige promenile  život.

Jelena je svratila do jedne knjižare u centru Beograda i rešila da otkrije svima šta to ona voli da čita.

“Rekli su mi da imam minut da nađem par knjiga za preporuku… Ispalo je tri minuta, a moglo je bar 33. Kad zađem u popularnu psihologiju, pa ne izlazim”, kazala je Jelena Đoković u videu koji je objavila na svom Instagramu.

NEDOSTAJE LI VAM OVIH DANA SAJAM KNJIGA?

 

"Često kažu da u životu svi tražimo sreću, ali onda se desi da ta potraga za srećom bude izbegavanje bola. Ali život je sam po sebi patnja i bol i mi treba da prihvatimo te stanice na putu ka nečemu i da ne izbegavamo bol, da ga ne maskiramo. Ova knjiga ima sjajne primere kako da to uradite u svakodnevnom životu”, poručuje Jelena.

Ona je sa police uzela knjige za koje kaže da su joj promenila život.

Priznala je Jelena da tu knjigu nije pročitala, ali jeste čula da je pomogla mnogima.

“Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga Četiri sporazuma koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel – ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu”, savetuje Jelena.

Takođe preporučila je i izdanja posvećena ezoteriji, a među njima knjigu “10 najvažnijih stvari koje bi umrli želeli da vam kažu”.

PROČITITAJTE JOŠ: