varanje, muž, žena, brak
Shutterstock, ilustracija
varanje, muž, žena, brak

Shutterstock, ilustracija

varanje, muž, žena, brak, Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna Britanka (47), iskusila je na svojoj koži šta znači kriza srednjih godina u braku. Saznala je da je muž vara i to na brutalan način.

“Imali smo težak period kada je mojoj majci dijagnostikovan rak. Sada je dobro, ali tada sam bila smrtno uplašena za nju. Znam da se moj muž osećao sigurno zapostavljeno za to vreme ali uvek sam ga volela i verovala mu”, započela je žena svoju priču.

Njen suprug (52) veoma je aktivan i osim svakodnevnog trčanja učestvuje u organizovanju trka. Jednog dana je iznenadio svoju suprugu kada je bezazleno izjavio kako je jedna žena koju je upoznao na trčanja veoma atraktivna.

Prevarena supruga je ubrzo primetila da suprug ne ispušta telefon iz ruke, a čak je podesio i šifru koju nikad pre nije imao.

“Počeo je da izlazi kasno, navodno s kolegama, dok pre to nije radio. Onda mi je poklonio ljubavni privezak i ja sam mislila da je to način da mi se iskupi što nije više toliko brižan kada smo zajedno”, ispričala je žena savetnici..

Ipak, ponašanje njenog muža se nije popravilo. Izlazio je sve više, a ona je postajala sve nervoznija.

“Znala sam da postoji još neka žena u njegovom životu”, priznala je.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod, Foto: Shutterstock, ilustracija

Naime, dok mu je sumnjičavo pregledala stvari pronašla je račun ne za jedan nego za dva ljubavna priveska i sve joj je u trenutku postalo jasno. Iako je suprug odbijao da prizna kako je za drugu ženu kupio privezak, ona nije odustala dok se na kraju nije slomio i kazao kako je drugi poklonio 36-godišnjoj ženi s kojom trči.

Uprkos tome suprug je ženi rekao da s drugom ženom nije imao intiman odnos i da mu je bilo samo žao prijateljice s trčanja, jer ima porodičnih problema. Iako razočarana supruga sada želi da se nađe sa ženom koja joj je unela razdor u porodicu, suprug je moli da to ne uradi.

Obećao je da neće više kontaktirati mladu partnerku u trčanju. Ipak, ne želi da se odrekne svoje aktivnosti zbog čega je Britanka kontaktirala Deidre Sanders da joj pomogne s odlukom, šta i kako dalje da radi.

Deidre je rekla da prvo treba da sazna šta se zaista dogodilo, a onda da se usmeri na to što je uticalo na probleme u njihovoj vezi koje su doveli do otuđivanja.

Dodala je i da suprug ne treba da se odrekne trčanja, ali i da ona može da traži od njega da se priključi drugom klubu.