Kejt Midlton
Profimedia
Kejt Midlton

Profimedia

Foto: Profimedia

Nakon sahrane princa Filipa, kraljevska porodica okreće se svojim svakodnevnim obavezama, a kako su pisali britanski mediji, za Kembridžove je to povratak njihove dece u školu nakon uskršnjeg raspusta.

"Uvek sam bila fan Kejt Midlton... Danas je bila u jednoj od mojih radnji na Kings roudu sa Džordžom i Šarlot, a zbog onoga što mi moj tim kaže o tome kako se ponašala prema njima i kako se deca ponašaju jedno prema drugom sada je volim još više", napisala je izvesna Aleksa.

Njen tvit privukao je mnogo pažnje, pa komentari ne prestaju da se nižu, a sve je naravno zanimalo kakva je Kejt kad nije okružena predstavnicima medija.

"Nisam bila tamo, ali je pričala s mojim timom. Deca su imala budžet kod su morala da se pridržavaju, sami su platili svoje stvari, svojim novcem. To su obična i dobro vaspitana deca i normalan roditelj koji radi pravu stvar, to je predivno", napisala je Aleksa.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja od Kembridža "kao sav normalan svet" ide u kupovinu, pa su je tako prošle godine videli kako sa ćerkom razgleda haljine, a jednom prilikom je uslikana kako sama izlazi iz jedne dečije knjižare.