horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Kako bi izgledale mlađe i privlačnije, žene se, ukoliko imaju mogućnosti, podvrgavaju različitim tretmanima.

Kozmetički tretmani, drastičnije metode kao što je ubrizgavanje injekcija botoksa da bi se „ispeglale“ bore, plastična hirurgija kada ni to ne pomaže dovoljno… Međutim, jeste li znale da postoji jedan veoma lak način da u trenutku izgledate šest godina mlađe? Niste? Evo prilike da saznate za njega.

Ovaj metod je potpuno neinvazivan i zapravo uopšte ne menja vaš fizički izgled. Nije ni skup (dobro, neke varijante mogu da budu skuplje, ali podjednako dobro funkcioniše i ona jeftina varijanta). A metod je… Verovale ili ne, metod je miris grejpfruta. Funkcioniše kad god je muški svet u pitanju.

Grejpfrut

Shutterstock

Foto: Shutterstock

O čemu se ovde radi? Sprovedeno je jedno prilično opširno istraživanje o tome šta sve može da navede muškarce da pomisle da je žena mlađa nego što jeste.

Pokazalo se, na iznenađenje svih, da je jedino efikasno sredstvo – miris grejpfruta, i to vrlo efikasno: miris grejpfruta naveo je muškarce da pomisle da je dama čak šest godina mlađa!

Šta to za vas znači? Kada želite da vas neki muškarac doživi kao mlađu, poslužite se grejpfrutom. On može biti u vidu ukusne (i veoma zdrave!) voćne užine čiji će miris ostati na vama, ili pre njegove posete oljuštite grjepfrut, tako da se miris zadrži u prostoriji (veliki broj muškaraca ne voli ukus grejpfruta, tako da ne znamo koliko bi funkcionisalo da njega ponudite ovom voćkom – mada bi tako, očigledno, najjače osetio njen miris), ili, ako vam se više dopada, koristite kupku s mirisom grejpfruta. Postoji, naravno, i skuplja varijanta: da pronađete neki parfem čiji je jedan od mirisnih sastojaka baš grejpfrut.

Dakle, drage naše dame, slobodno zaboravite na ne baš zdrave i bezopasne metode kao što je botoks – kada želite da izgledate mlađe, posetite najbližu piljarnicu i nabavite grejpfrut.

PROČITAJTE JOŠ: