muškarac
printscreen/facebook
muškarac

printscreen/facebook

Foto: printscreen/facebook

Australijska policija objavila je poternicu na Fejsbuku, a sudeći po komentarima žena, sve su spremne da krenu u poteru ali zbog romantičnih razloga, a ne da ga prijavile policiji.

Policija je zatražila pomoć u pronalaženju 28-godišnjeg Džesa Mabilie, kojeg traži zbog kršenja sudskih naloga.

"Mabilia je visok približno 185 cm, srednje je građe, plavih očiju i tamne kose", dali su opis.

Da je ovakav muškarac izuzetno tražen i iz drugih razloga, mogli su da zaključe po komentarima žena na njegovu fotografiju.

"Nadam se da ću ga pronaći na Tinderu pre policije", prokomentarisala je jedna korisnica Fejsa. Druga ga je "optužila" za "provalu u srca singl mama", treća mu je ponudila skrovište…

I u tom pravcu ide više od desetine hiljada komentara na fotografiju šmekera sa poternice. Čak i muškarci se pitaju da li je u pitanju poternica ili reklama za Kelvin Klein. Mediji ga, naravno, porede s Džeremijem Miksom, čija je fotografija s poternice pre nekoliko godina izazvala iste reakcije i učinila ga tako popularnim da ga je po izlasku iz zatvora čekao ugovor s agencijom za talente.

I Džes Mabilia uživa u slavi i na svojoj Fejsbuk stranici hvali se tekstovima o sebi, možda se već nada sličnom angažmanu, ali pitanje je samo da li će ga prvo naći policija – ili pomamljene žene.

PROČITAJTE JOŠ: