HOROR ISPOVEST Završila u raljama trgovine belim robljem sa samo 12 godina: Silovana sam 43.000 puta, ostala sam trudna, makro mi je oduzeo dete koje posle nikada nisam videla (VIDEO)

Nakon svega izrasla u hrabru ženu

prostitucija
prostitucija, Foto: Youtube printscreen / Univision

 

Meksikanka Karla Jacinto (23) nije imala nimalo lako odrastanje.

Naime, sa samo 12 godina, ona je zbog lakovernosti završila u raljama trgovine belim robljem i prostitucije. Pune četiri godine provela je u pravom paklu i preživljavala svakodnevna silovanja i batine.

Svoju priču odlučila je da podeli sa celim svetom u ispovesti za CNN.

"Čekala sam autobus, kada mi je prišao dečko i poklonio mi čokoladu, uz objašnjenje da mi je to poslao njegov drug, koji je stajao nekoliko metara dalje, jer mu se dopadam. Predstavio mi se kao prodavac automobila i pozvao me da izađemo", počinje Karla svoju tešku priču.

Pristala je da se vidi sa njim, jer je bio nežan, pažljiv, slatkorečiv i obasipao ju je poklonima. Jednog dana ju je pozvao da krene sa njim da se provozaju novim kolima i da provedu lepo popodne na pikniku. Tog dana se sve u njenom životu promenilo.

 

Tada je Karla saznala da su obojica momaka zapravo makroi iz Tenancinga, gradića u najmračnijem delu Meksika.

"Od tada pa naredne četiri godine, radila sam od 10 ujutro do ponoći. Svakog dana su me silovali i tukli. Kada mi je jedan "klijent" napravio šljivu na vratu, makro mi je rekao da sam roba sa greškom, a za tu "grešku" sam bila kažnjena tako što me je šibao lancem i opekao vrelim gvožđem", priseća se nesrećna devojka.

Godinu dana Karla nije napustila hotel koji je bio "baza" njenog makroa, a onda je u jednom trenutku pomislila da je konačno došao spas. Naime, grupa od 30-ak policajaca upala je u hotel i uhvatila sve makroe.

 

"Izbacili su ih iz hotela i zaključali zgradu. Mislila sam da je sve gotovo, da će sada doći hitna pomoć i da ću se osloboditi pakla. Ali, policajci su nas zatvorili u sobe, naterali da se skinemo i počeli da nas snimaju. I oni su nas silovali, a tu je bilo i devojčica od po 10 godina", priča Karla, koja je tada tek napunila 13.

Policija je otišla, a horor se nastavio. Naredne dve godine Karla je preživljavala isti pakao - svakodnevna silovanja i batine. U 15. godini ostala je trudna i rodila devojčicu, koju joj je makro oduzeo. Nikada je više nije videla.

"Moj horor se konačno završio 2006. godine, kada je specijalna jedinica policije razbila lanac makroa, prostitucije i trgovine ljudima, u koju su spadali i oni koji su zarobili mene. U 16. godini, konačno sam osetila slobodu", priča devojka.

Tokom četiri užasne godine, Karla kaže da je silovana više od 43 hiljade puta.

"Silovana sam oko trideset puta dnevno, svakog dana. Na kraju, to je oko 43.200 puta", tužno je rekla Karla.

Danas, ova Meksikanka je izrasla u hrabru mladu ženu i poznati je borac protiv trgovine ljudima u Meksiku.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=VVVDZAOElrE&feature=emb_logo

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi