Promo
Promo
Promo

Promo

Foto: Promo

“U početku su cigarete za mene predstavljale pravo uživanje i zadovoljstvo. Posle jela, uz kafu, po sunčanom danu, bile su tu da taj trenutak upotpune. Vremenom je taj osećaj uživanja nestajao i sve je prešlo u jednu rutinu. Ali ne rutinu koja se vezuje za lepe trenutke, već za stres i napetost”, ovako svoju priču započinje Stanislav Simić, #unsmoker i dugogodišnji pušač koji je odlučio da svoj svet oslobodi od duvanskog dima.

U svojoj #unsmoke priči, koja je deo globalne inicijative kompanije Filip Moris o budućnosti bez duvanskog dima, Stanislav kaže da dobar osećaj zapravo dolazi kada čovek “uzme stvar u svoje ruke”.

“Kada uradim nešto dobro za sebe, kada rešim problem, kada ja donesem neku odluku. Tada mi se upalila lampica – pušenje klasičnih cigareta je jedna od navika koju sam poželeo da promenim, da napravim bolji izbor. Zato sam rešio da od tog trenutka u životu radim za sebe, a ne protiv sebe”, zaključuje on.

Stanislav Simić podržao je svojim primerom #unsmoke inicijativu kojom kompanija Filip Moris (Philip Morris) širi svoju viziju budućnosti bez duvanskog dima. Poruka svim pušačima, nepušačima, njihovim porodicama i prijateljima je nedvosmislena - ako ne pušiš, ne počinji. Ako pušiš, prestani. Ako ne prestaneš, promeni.