OVE GODINE SU NAJBOLJE ZA BRAK U 29. godini života muškarci najviše uživaju u se*su, a evo šta im se dešava u 40-tim i 50-tim godinama

Istraživanja su pokazala kada muškarci varaju, kada su najsrećniji i kada stupaju u bračnu zajednicu.

Muškarci, društvo, ekipa, žurka
Foto: Foto: Shutterstock

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, najsrećniji su sa 37 godina, ali tek nakon što napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli.

Žene su najsrećnije u 34. godini života, a muškarcima se kockice najbolje poslože tri godine kasnije. Tada stvore porodicu i kupe toliko željeni dom, potvrdila su brojna istraživanja.

Poučeni time istraživači su izdvojili najveće prekretnice u muškarčevom životu:

Momci se u prvi se*sualni odnos upuste sa 15 godina što je godinu ranije nego devojke. Međutim, studija je potvrdila da je 31 posto njih imalo intiman odnos sa ženom i pre 15. rođendana.

Sporedna
Foto: Schutterstock

Prvi pravi posao muškarci u proseku dobiju u 21. godini života. Tokom života promeniće najmanje šest poslova, provešće 125 dana na bolovanju i iskusiti barem jednu romansu na radnom mestu

U 22. godini života brzina sperme počinje opadati, a nivo testosterona nakon 30. pada oko dva posto svake godine.

Sa 23 godine muškarci najčešće polože vozački ispit. Oko 48 posto njih položi iz prve u odnosu na 44 posto žena.

U 29. godini života muškarci najviše uživaju u se*su.

Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s pivskim stomakom.

Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32. godine, a u 33. već dobiju prvo dete. Žene u proseku majke postanu sa 30 godina.

Muškarac
Foto: Shutterstock

Sa 35. godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost. Nasledno opadanje kose pogađa oko 40 posto muškaraca.Muškarci su najsrećniji sa 37 godina, jer im se sve sfere u životu, poslovna, porodična i ljubavna, konačno poslože.

Muškarci koji imaju dovoljno kose najzadovoljniji su svojom frizurom u 39. godini. Tokom života isprobaju pet različitih frizura što je šest puta manje nego žene.

Ulaskom u 41. godinu muškarci se osećaju nevidljivima, odnosno misle kako ženama više nisu privlačni. U tim se godinama bore s krizom srednjih godina, proređivanjem kose, podbratkom i lošim zubima.

Tek nakon što muškarci napune 43. godine, žene smatraju da su konačno sazreli. U isto vreme jači pol se suoči sa prvim razvodom.

U 49. godini muškarci se najčešće upuštaju u preljubu.

Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i zarađuju najviše.

Sa 53 godine žene muškarce više ne smatraju se*si.

Sa ulaskom u 70. godine muškarci ponovno uživaju u vrućim igricama u krevetu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi