zakletva
Youtube printscreen
zakletva

Youtube printscreen

 Foto: Youtube printscreen

Turske serije su vremenom postale sve popularnije jer se kvalite produkcije i scenarija dosta poboljšao godinama. Ipak, da biste se upustili u ovu avanturu relaksacije moždanih vijuga i malo odaljili od svakodnevnih problema, potrebno je i izdvojiti vremena.

Pa, ako ga imate, mi vam nudimo predloge koje bi trebalo da odgledate:

1. Azra

Ova serija prati život istoimene devojke čiji se život preko noći potpunio menja. Ona sreće bogatog mladića koji deli sličnu sudbinu. Dinamika događaja i scenario uz talentovanu ekipu, zapletima opčinjava gledaoce, ali i ukazuje na porodične vrednosti koje Turci u svakoj prilici ne propuštaju da satve u fokus.

 2. Zakletva

Priča sa neverovatnim zapletima prati život devojke koja dolazi sa sela odgojen aprema tradicionalnim načelima. Nakon smrti roditelja, stric je dovodi u Istanbul gde želi da je venča sa neukroćenim i zakletim neženjom koji se žestoko protivi ovoj odluci. Uz to, za Emira želi da se uda ambiciozna i beskrrupulozna devojka Čemre...

 3. Nemoguća ljubav

Priča dvoje mladih koji ispaštaju grehe prošlosti nihovih porodica i neverovatna saga o ljubavi i poverenju. Rejan i Emir vode bitku za svoj život isprepletan spletkama najmilijih. Interesnantan spoj karaktera i likova serije, jednostavno zahteva još jednu činiju kokica, pa spremite se.

 

Komentari (2)

mimi

28.04.2020 00:20

Serije na Pinku su loše. Serija Zakletva je toliko glupa i naivna da ne mogu da je pratim. Serija Nemoguća ljubav je osrednja. Serija Azra je odlična, prijatna, slatka.

Nane

28.04.2020 15:14

Ćukur - Jama