žizel
foto: Printscreen Youtube / Vogu
žizel

foto: Printscreen Youtube / Vogu

Foto: foto: Printscreen Youtube / Vogu

IMATE LI I VI MALE JUTARNJE RITUALE KOJE NIKO NE SME DA REMETI?

 

Ovo svako od nas može da primeni:

Svakoko jutro Žizel ustaje oko 5 ili 6 ujutro uz zvukove okeana koji je smiruju. Nakon što izvede pse u šetnju, meditira pet minuta kako bi bila spremna za dan koji predstoji. "Ovo mi pomaže da ostanem dobro raspoložena i smirena. Od kada sam počela da praktikujem meditiranje, moj život je zaista mnogo kvlitetnji".

Pre doručka uvek popije šolju tople vode sa limunom. Na ovaj način pokreće metabolizam na pravi način. Nakon toga sledi doručak koji se uglavnom sastoji od parčeta tosta i kajgane. Pored toga nikad ne preskače smuti koji pravi od celera, krastavca, jabuke, kurkume, đumbira i limuna.

Žizel Bundšen

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Istina je da nemamo svi privilegiju da nas bude zvuci talasa, ali ono što možemo naučiti od Žizel je važnost uživanja u tišini jutra i vremenu koje smo odvojili samo za nas.

"Mislim da izgledati dobro i imati lepu kožu ima najviše veze sa time šta jedemo, kako živimo i kako se osećamo", rekla je ona.

"Naravno da mi se dogodi da pojedem i nešto slatko i nezdravo, ali se trudim da ne preteram. Ukoliko danas jedem malo više, sutra ću povesti više računa. Vrlo je jednostavno".

Pored pravilne ishrane trudi se i da redovno vežba. Međutim, ona ni u čemu ne preteruje. Balans je ključ i suština srećnog života, dobrog izgleda i mentalnog zdravlja.

PROČITAJTE JOŠ: