Nokti
Shutterstock
Nokti

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Od sada će devojke koje redovno idu na manikir dvaput razmisliti šta će biti iscrtano na njima i koja boja će biti zastupljena.

Zanimljivi indi nokti

Jedan od najoptimističnijih trendova u manikiru, koji je popularan kod mlađe populacije, svoj naziv je dobio prema muzičkom žanru indi pop, Odlikuje ga šarenilo i to da su svi nokti različiti, od smajlića, preko simbola jin-janga, do cvetova i animal printa. Najčešće se crtaju emotikoni, ali mogu da budu i jednobojni - svaki nokat u drugoj boji. Zaštitni znak je neujednačen dizajn, pa vaša kreativnost ovde može doći do izražaja.

Francuski manikir, ali crveni!

Francuski manikir, ali crveni!

Shutterstock

Francuski manikir, ali crveni!, Foto: Shutterstock

Iako je crvena boja popularna za vreme praznika, ona će dominirati i u predstojećim mesecima. S druge strane, francuski manikir je jedna od omiljenih tehnika, pa i ne čudi što je dobio priliku da zablista kao vodeći trend. Ali ovog puta, umesto uobičajene bele, to je sad omiljena boja puna optimizma i radosti.

Jednostavno, a efektno

Jednostavno, a efektno

Shutterstock

Jednostavno, a efektno, Foto: Shutterstock

Naglasak je stavljen na zdrave i čvrste nokte čiji će sjaj biti dodatno naglašen sitnim cirkonima. Lak je uglavnom neutralnih nijansi a kamenčići sitni, ali dovoljno uočljivi da bi vaši nokti dospeli u centar pažnje.

Vrh šljaštećeg brega

Vrh šljaštećeg brega

Instagram

Vrh šljaštećeg brega, Foto: Instagram

Dizajn noktiju koji će sigurno osvojiti i vaša srca. Reč je o imitaciji francuskog manikira izvedenoj tako da je umesto jedne horizontalne linije napravljeno više vertikalnih linija, različitih boja, pri samom vrhu nokta. Nemojte ih stavljati celom dužinom već samo od njegove sredine ka vrhu. I, naravno, obavezno bar linija-dve moraju biti u šljokicama.

Čokolada i zlato

Čokolada i zlato

Instagram

Čokolada i zlato, Foto: Instagram

Možda i najneobičniji trend kad je o noktima reč. Neutralni izgled noktiju dobija novu dimenziju preko čokoladnobraon manikira sa zlatnim detaljima koji odaju utisak mermera. U pitanju je čokolada koja je ukrašena čistićima zlata, koja zaista deluje fascinantno.

Pročitajte još: