Džon Kenedi sa suprugom
Foto: Youtube/printscreen
Džon Kenedi sa suprugom

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Džon Kenedi mlađi, sin američkog predsednika Džona F. Kenedija, početkom devedesetih nosio je titulu najvećeg zavodnika na svetu. Njegova popularnost je bila ogroman, a svi su sa nestrpljenjem čekali da vide ko će bit njegova izabranica.

Nakon romansa sa Madonom, Sarom Džesikom Parker, Sindi Kraford, Bruk Šilds, Daril Hanom i brojnim drugim poznatim ženama, svi su mislili kako će u porodicu Kenedijevih ući neka slavna dama, ali njegovo srce je na kraju osvojila Kerolin Beset.

 Plavokosa lepotica radila je u modnoj kući Kelvin Klajn u sektrou za odnose sa javnošću kada je upoznala najpoželjnijeg američkog neženju.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели John Kennedy Jr. (@rememberingjohnkennedyjr) дана 8. Јул 2020. у 11:45 PDT

Muškarac koji je za svoju ženu mogao da odabere bilo koju ženu na svetu, odabrao je onu koja nije bila ni bogata ni slavna, nije imala ugledno porodično poreklo. Međutim, Kerolin je imala sve druge kvalitet, lepotu, šarmi inteligenciju.

Sudbina im je na neobičan način ukrstila puteve: Ovako je počela najromantičnija ljubavna priča Holivuda! (FOTO)

Ponašanjem i stavom odudarala je od svih slavnih žena sa kojima je Džon do tada bio u vezi. Mnoge od njih "bacale" su se na Johna, zbog čega je on sumnjao u njihove motive. S druge strane, Kerolin nije bila nimalo impresionirana njegovom slavom. Upravo je time zarobila njegovo srce.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели John Kennedy Jr. (@rememberingjohnkennedyjr) дана 1. Јул 2020. у 9:44 PDT

Prvi Džonov poziv na sastanak je odbila, ali je ipak poklekla pred njegovim šarmom. Kada se preselila u njegov stan, mediji su odmah počeli sa nagađanjima o veridbi. Voleli su se jako, ali su i svađe bile žestoke, ali bili su neverovatno zaljubljeni.

Kamen spoticanja od početka njihove veze bilo je nezapamćeni interes medija za njihov privatni život. Kerolin je od anonimne devojke preko noći postala meta fotografa koji su je pratili u stopu. Sa tom promenom se teško nosila.

 Nagađanja medija da će se par venčati su se ispostavila kao tačna. Njih dvoje su sudbonosno da izgovorili u maloj crkvi na ostrvu Camberlend. Na kraju ceremonije Džon se okrenuo prema svom kumu i najboljem prijatelju Entoniju Radzivilu - Nikada u životu nisam bio srećniji - šapnuo mu je. 

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели John Kennedy Jr. (@rememberingjohnkennedyjr) дана 28. Јун 2020. у 6:07 PDT

Iako je sve izgledalo idilično, njihov brak je imao i tamnu stranu.

Kada su se u jesen 1996. godine vratili sa medenog meseca, ispred njihovog stana kampovali su novinari i fotografi. U pokušaju da zaštiti svoju suprugu, galantni Džon je zamolio okupljene predstavnike medija da ih malo puste na miru i daju Karolin priliku da se navikne na svoju novu ulogu slavne osobe.

Džonu fotografi nisu smetali jer je odavno naviknuo na takav život. Njegovi prijatelji kažu da je uživao u interesovanju medija za njega i doživljavao ga kao znak sopstvene moći. Znajući da ga kamere prate u stopu, šetao bi i džogirao Central Parkom bez majice, a kada bi ga paparaci ulovili na jedrenju, mirno bi im pozirao. Kerolin je ipak želela drugačiji život.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели THE WARDROBE (@thedigitalarchivist) дана 15. Јун 2020. у 7:09 PDT

Njeni prijatelji ubrzo su primetili da se slama pod pritiskom. Pokazivala je klasične znakove kliničke depresije. Nekoliko meseci nakon venčanja provodila bi sate plačući zaključana u svom stanu. Džon je morao da održava mnoga prijateljstva i poznanstva, a ona nije želela da izlazi iz stana. Otkazivala je sve pozive na večere, izostajala sa svih zabava.

- Spalila je sama mnoge mostove - rekao je jedan njen prijatelj u intervjuu za Vanity Fairu.

Džonu je najviše zamerala to što ju je često ostavljao samu zbog posla i prijatelja, a vratio se i momačkom stilu života. Do kasnih večernjih sati ostajao bi u teretani, odlazio na putovanja sa svojom muškom ekipom, a Kerolin bi ga čekala kod kuće.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@rduchi је поделио/ла објаву дана 18. Јун 2020. у 4:28 PDT

Vreme je prolazilo, a ona se sve teže nosila sa osećajem usamljenosti. Njeni prijatelji iz modne industrije znali su da je utehu počela da traži i u drogi.

Par je krenuo na bračno savetovanje u pokušaju da reše probleme, ali je Kerolin odustala od savetovanja nekoliko meseci kasnije kada je terapeut sa njom pokušao da razgovara o konzumiranju kokaina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@rduchi је поделио/ла објаву дана 15. Јул 2020. у 7:04 PDT

Više nije želela ni da deli sobu da Džonom. Nekoliko meseci kasnije, on je iznajmio sobu u hotelu i tamo provodio vreme. U to vreme je počeo i da radi na časopisu "Džordž" koji se bavio poznatim ličnostima.

Džon i Kerolin se nisu viđali, ni čuli neko vreme, a tek nekoliko meseci kasnije, na nagovor Keroline sestre Laure njih dvoje su se pogledali u oči.

Laura je bila odlučna u nameri da ih natera na razgovor. Predložila je da zajedno otputuju na ostrvo Martas Vajnjard, gde je trebalo da se održi venčanje Džonove sestre.

Kerolin, Laura i Džon su se ukrcali 16. jula 1999. u večernjim satima u avion kojim je on odlučio da upravlja sam, bez kopilota.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@90seducation је поделио/ла објаву дана 15. Јул 2020. у 7:59 PDT

Džon se pre polijetanja javio kontroli leta, a na odredište nikada nije stigao. Avion se srušio iznad okeana. Istragom je utvrđeno da je najverovatniji uzrok pada greška pilota koji nije uspeo da zadrži kontrolu nad letelicom nakon poletanja, a dokazi potencijalnog kvara na avionu nikada nisu pronađeni.

Nedelju dana kasnije, tela Džona, Kerolin i Laure kremirana su, a njihov pepeo prosut je u more nekoliko kilometara dalje od mesta nesreće.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

@rduchi је поделио/ла објаву дана 15. Јул 2020. у 7:04 PDT

Izgleda da ni njih nije zaobišla tzv. kletva Kenedijevih, koja će i najveće skeptike naterati da preispitaju svoje stavove. Krenete li istraživati sve načine na koje su izgubili život članovi uže i šire porodice Kenedi, i to u mladom dobu, pomislićete da čitate nekakav morbidni filmski scenario.

 

 

 

Komentari (1)

7352

16.07.2020 23:38

Gluposti. Opste je poznato da je njegova izabranica bila Deril Hana, kao i to da se Zaklina Kenedi do sudnjeg dana zestoko protivila toj vezi. Njena poslednja zelja je bila da Dzon ozeni Kerolin. Posto mu je majka to trazila na samrti, Dzon je popustio, obecao i ozenio se sa Kerolin.