Snaja i tašta
Shutterstock
Snaja i tašta

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Anonimna žena požalila se da je jako ljuta na svoju svekrvu nakon što nije ispoštovala njenu želju i na svoju ruku je objavljivala fotografije njenog tek rođenog sinčića, odnosno svog unuka na društvenim mrežama.

Besna snaja priznaje da je nervira što ne poznaje puno ljudi na listi prijatelja svoje svekrve koji fotografije mogu da vide, a uostalom, ako sama ne eksponira svoje dete na društvenim mrežama, pita se odakle njenoj svekrvi hrabrost da to sebi uzme za pravo.

"Jesam li nerazumna ako me jako ljuti činjenica da je moja svekrva promenila svoju naslovnu sliku na Fejsbuku i stavila fotografiju lica moje bebe bez moje saglasnosti? Nikad nisam ništa objavljivala na društvenim mrežama o svojoj trudnoći i smatram da bilo kakvo objavljivanje mog deteta na internetu treba da bude moja odluka. Naročito jer ja nemam nikakvu kontrolu nad njenim postavkama privatnosti i listom prijatelja. Objavila je i fotku na kojoj drži mog sina, na kojoj su i moj partner i njegova sestra. Istovremeno mene nije nigde ni objavila ni spomenula?", pita se novopečena majka.

Dok su mnogi korisnici Mumsneta saosećali s njom i nagovarali je da razgovara sa suprugom, koji bi trebalo da reši problem sa svojom majkom, drugi kažu da bi ipak ona sama trebalo direktno da joj se suprotstavi.

Svekrva

shutterstock

Foto: shutterstock

Ipak, postoje i oni koji kažu da im ne bi smetalo kada bi bake ili drugi članovi porodice delili fotografije njihove dece na internetu.

"A šta misliš, šta će se dogoditi s tim fotografijama? Praviš od muve magarca i baš preteruješ", poručila je zabrinutoj majci jedna forumašica.

"Oni koji su nam bliski videće naše unuke uživo ili na našim fotografijama koje imamo, a oni koji su nam samo poznanici, nemaju ništa od tih fotografija. Uostalom, dalekim rođacima uvek se može poslati mejl s fotografijama", zaključila je jedna komentatorka.

PROČITAJTE JOŠ: