OVO ĆE MU POTPUNO ZALUDETI MOZAK! Žene, ovo morate da pročitate! Evo kako da mu uđete pod kožu i ZAUVEK ga osvojite!

Evo zbog čega ćete mu još biti neodoljive.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogo je toga što utiče na to se dopadnete nekom muškarcu, a naravno - nije sve ni u izgledu. Ono što će možda nekoga iznenaditi jeste to da muškarci vole iskren smeh. Čuvena je anegdota koja se vezuje za holivudsku glumicu Merilin Monro, koja je navodno rekla,

"Muškarac koji može da me nasmeje, može sve".

ZAPALACAJ JEZIKOM I DOVEDI JE DO LUDILA! Trikovi kako da joj pružiš NAJBOLJE ORALNO ZADOVOLJSTVO! Doživeće EKSPLOZIJU ORGAZAMA!

Boja glasa

Muškarci su osetljivi na boju glasa žena, a posebno su im neodoljivi oni mazni, zavodljivi glasovi kakvim je mogla da se pohvali Merilin Monro.

Ovo vas možda nije verovatno previše iznenadilo jer niko ne voli da ima mrgude u svom društvu. Osim toga, američki naučnici dokazali su da osmeh pozitivno deluje na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan s nagrađivanjem i pohvalama. Takođe, dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama. Naravno, to ne podrazumeva i smejanje na silu, prenosi Indeks.

Obline

Naravno, ovo ne važi za sve muškarce, ali većina će ipak da se saglasi da više voli žene s oblinama, a ne mršavice. Zato, ne dramite zbog ona dva kilograma koje ste dobile i kojih nikako ne možete da se rešite...

ON JE PRAVA PREMIJA! Ako vam partner radi OVO tokom se*sa, nikako ga na puštajte iz kreveta!

modeli, manekenke, bucka
Foto: Shutterstock, ilustracija

Crvena odeća

Naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. Uostalom, već vam je jasno da je u crvenoj boji jednostavno nemoguće ostati neprimetan.

IZGLEDAJTE POPUT DIVE! Ovaj komad nakita TRANSFORMISAĆE svaku vašu odevnu kombinaciju!

Žena, devojka, haljina, lepota, lice, moda
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi