Svađa, par, raskid, sukob, prevara
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Fizička privlačnost u vezi je bitna jer parovi često to nadomeste u trećoj osobi, prebacuju partneru druge stvari, a posledice toga da vas partner ne privlači seksualno su veoma velike.

PROČITAJTE JOŠ:

 

1. Nemate seksualni život

2. Afere

Nedostatak seksualne privlačnosti, pa i seksa, ostavlja otvorena vrata trećoj osobi i aferama. Prema rečima Amaobil, ljubavnika najčešće traži partner koji oseća manju seksualnu privlačnost i to najčešće u teretani. Onog trenutka kada veza s ljubavnikom postane seksualna postaje sve teže to prekinuti.

3. Stiničarenje

Kada se partner oseća „zarobljeno“ i nesrećno u vezi, onda konstantno traži stvari koje su pogrešne kod njegovog partnera (način na koji miriše, način na koji jede, reči koje koriste). Stvari koje su nekada voleli sada ih nerviraju. Ovo je sadističko ponašanje i teško je prekinuti.

4. Distanciranje

 

5. Nedostatak poštovanja

Pojedinci koji ne osećaju privlačnost mogu pokazivati nedostatak poštovanja prema svom partneru – podbadanja, vređanja u javnosti, te ponižavanje, koje pokazuje najveći stepen nezadovoljstva u vezi.

6. Nedostatak privrženosti

U vezama u kojima ima malo ili nimalo seksa većinom nedostaje i privrženost koja se pokazuje kroz sitnice. Retko se drže za ruku, skoro nikako ne šetaju zagrljeni ili čak ne sede zajedno na kauču dok gledaju televiziju.

"Kada budete tražili partnera, na listu stavite i fizičku privlačnost i seksualnu kompatibilnost ako zaista želite čvrste i jake temelje“, poručila je Amoabil.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija