Orgazam, seks, žena,
Shutterstock, ilustracija
Orgazam, seks, žena,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Svojim rečima ovaj hipnotizer opisao je način na koji "pomaže" ženama i kako ih dovodi do vrhunca svojim glasom.

- Da ste mi pre 10 godina rekli da ću davati orgazam 5.000 žena dnevno, nasmejao bih vam se u lice. Međutim, to je ono što radim, iz studija koji se nalazi na dnu moje bašte. LJudi me plaćaju kako bi iskusili to, ali nikad nisam nikoga dodirnuo. Oni samo slušaju moj glas.

Hipnotizer Kvalifikovao sam se za NLP instruktora 1998. godine, i obučeni sam hipnotizer već 20 godina, Primarna želja mi je da motivišem poslovne ljude da ostvare svoje ciljeve. Tek sam se u poslednjih pet godina bazirao na to da snimam erotske audio snimke, i mislim da je to najbolji posao na svetu. Snimio sam svoju priču i objavio je na YouTube-u 2014. Koristeći NLP veštine i hipnozu, izmislio sam "prljavu" priču o zavođenju na plaži. Bez promocije je imala 10.000 pregleda, a žene su mi govorile kako su doživele jak orgazam.

Ironično, svoju pažnju sam usmerio na ovu granu kad me je devojka napustila. Dok smo bili zajedno uživali smo u erotskoj fikciji, smatrajući je zdravim delom našeg seksualnog života. Volela je kad čitam provokativna poglavlja, ali, pošto sam disleksičan, prirodnije mi je bilo da joj pripovedam svoje priče.

Znam da ovo zvuči smešno, ali problem je bio u tome što više nije imala kontrolu nad sopstvenim telom. Rekla mi je da mogu čitati i vremensku prognozu, pa će doživeti orgazam. Raskinuli smo, a ja sam se dosetio da bih svoj nesvakidašnji talenat mogao da iskoristim.

Ne želim da kažem koliko zarađujem, ali je dovoljno za udoban život.

seks

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sad imam 24 audio-knjige, a još mnogo tema čeka da bude sprovedene u delo. Najpopularnija je jedna koja je sa interneta skinuta čak 300.000 puta, a govori o oralnom seksu.

Polovinu mojih sadržaja kupuju i muškarci jer iz njih uče kako da svojim partnerkama podare orgazam koji traje jedan sat. Poštujem žene i smatram da zaslužuju neverovatne orgazme. Bilo mi je puno srce kad mi jedna napisala: "Imam 43 i 15 godina sam u braku, ali Vi ste mi pružili prvi orgazam" - završava Devlin Vajld.