Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Uvek je pravo vreme za isprobavanje novih seksi bezobrazluka, zato počnite od prve stavke još večeras...

PROČITAJTE JOŠ:

 

1. Lezite gole uz svog dragog, leđima se privijajući uz njegove grudi, i ohrabrite ga da vam šapuće sve svoje prljave želje.

2. Neka vas polagano skida, bez žurbe ljubeći i milujući jedan po jedan deo vašeg tela koji razodene.

3. Recite mu da preskoči napred-nazad penetraciju i odmah počne da meša penisom u vama. Stimulisaće svaki centimetar vašeg uzavrelog tela.

4. Namažite dlanove i prste sa malo lubrikanta. Zatim stisnite šakama njegov penis i idite gore-dole.

6. Neposredno pred vrhunac „mesite“ rukom testise u ritmu orgazmičkih kontrakcija.

7. Neka vaš dragi legne preko vas i uđe otpozadi. Zatim skupite noge tako da budu između njegovih. To je savršena poza za stimulaciju G-tačke. 

Seks Zavođenje Ljubavnici

Shutterstock

Foto: Shutterstock

8. Dok se vozite skrenite s puta i pronađite neko usamljeno mesto, a onda prionite na akciju u kolima. Biće još uzbudljivije ako možete da čujete saobraćaj, jer ćete se osećati kao da svakog časa možete da budete uhvaćeni.

9. Naredite mu da se on tokom seksa u kučećem stilu ne miče, a vi polagano kružite kukovima.

10. Dok ste vi odozgo i vodite ljubav, nežno ga držite za ruke. To će biti još jedan način da osetite svu neverovatnu seksualnu energiju koja kola vašim telima.

12. Začinite oralni seks tako što ćete mu ustima obuhvatiti oba testisa odjednom.

13. Izvedite mali šou sa tangom, tako što ćete se sagnuti i vući trakicu gore-dole između guzova.

14. Znate onu osetljivu tačku gde prestaje kosa i počinje vrat? Sedite iza partnera i prelazite mu preko te tačke jezikom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

16. Jako raširite noge kako bi vaš dragi mogao duboko da uđe. Zatim ih skupite... pa opet raširite. Stalno menjanje položaja nogu će mu priuštiti još intenzivniji osećaj.

17. Radite „posao“ na kauču. Na malom prostoru ćete se osetiti nekako stisnuto zajedno, kao da ste stopljeni.

18. Uradite brazilsku depilaciju, a onda mučite svog dragog tako što ćete ga dok leži opkoračiti oko grudi i reći mu da može da gleda… ali ne i da pipa.

19. Kada ste odozgo i osetite da će on da svrši, nagnite se napred i počastite ga strasnim poljupcem. Osećaj vašeg jezika koji mu pulsira u ustima će nalikovati onome što se istovremeno dešava tamo dole.

20. Nagnite se iznad njega i pustite da vam bradavice ovlaš dodirnu njegove usne. Zatim se malo odmaknite da bi on mogao da posmatra kako se ukrućuju.

Seks

shutterstock

Foto: shutterstock

21. Usred obrnutog rodea se sasvim sagnite i obuhvatite ustima njegov nožni palac. Zvuči ludo, ali eksplodiraće od užitka.

22. Znate ono kad on ponekad prespava kod vas da biste gledali filmove? Iznenadite ga - neka to bude veče porno filmova.

23. Masirajte mu „muškost“ svojim najsvilenkastijim gaćicama. I s vremena na vreme primaknite usne i dunite tako da se kroz taj glatki, senzualni materijal oseti vaš dah.

24. Jedne večeri dok večerate sa prijateljima, krišom spustite mobilni sa fotoaparatom između svojih nogu, škljocnite i pošaljite mu fotku na mobilni. Kada pre dezerta bude ugledao poruku, umalo se neće onesvestiti od želje.

26. Mnogi momci često znaju da pretvore seks u sprint do finalnog „velikog praska“. Ali ako maksimalno usporite stvari, on će moći da oseti svaki najlaganiji dodir kože i jezika.

27. Pustite ga da gleda kako se „igrate sa sobom“... otpozadi.

Seks, strast, par, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

28. Ovo je malo nezgodnije za izvesti, ali osećaj je fantastičan: u misionarskoj pozi vi kružite kukovima u smeru obrnutom od kazaljke na satu, a on meša u pravcu kretanja kazaljke na satu.

29. Isecite rupice na staroj majici tako da vam izviruju bradavice. Ako ne želite da upropaštavate svoje majice, pozajmite neku njegovu.

30. Dok polako mešate sedeći na njemu, raširite prstima vaginalne usne.