MUĆKALICA, PERECA, DEJVID KOPERFILD... Za ove DIVLJE POZE U SE*SU sigurno još niste čuli! Kada ih probate NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI!

Seks je deo našeg života i neophodan je za zdrav odnos.

Pornografija pornići seks veza par mejl mejlovi ljubav
Foto: Shutterstock

Ipak, kod parova koji su dugo zajedno seks ponekad može postati pomalo dosadan. Želite li uneti uzbuđenje u spavaću sobu, trebate se malo potruditi, istražiti te isprobati nešto novo.

JEDAN ĆE VAS POSEBNO IZNENADITI Ovih 9 znakova otkrivaju da je zaljubljen u tebe!

Uvek je zanimljivo istraživati i isprobavati nove poze, a i vrlo je uzbudljivo. Stoga vam danas donosimo nekoliko zanimljivih i pomalo ludih poza koje verovatno još niste isprobali.

Dobro proučite poze, edukujte svog dragog a potom krenite u akciju!

 

Mućkalica

Od ove biste poze mogli imati grčeve u vratu, ali i žestoke orgazme pa vredi reskirati. Ovaj položaj muškarcu omogućuje da dublje penetrira u vas i time vam priušti neveroatan osećaj ispunjenja. Samo ga upozorite da bude oprezan kako vam gornji deo tela ne bi bio previše opterećen.

 

X-poza

Reč je o pozi koja zahteva polagane i intimne pokrete. Legnite na leđa a vaš partner neka sedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X (kao na slici). Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas.

Seks
 Foto: Shutterstock

David Copperfield

Sva čarolija ove poze krije se u jastuku koji se nalazi na strateškom mjestu, ispod guze. Vaša je zadnjica tako podignuta pa vam partner može pružati oralno zadovoljstvo na najbolji mogući način.

JEDNU STVAR MORAŠ DA ISPOŠTUJEŠ Psiholozi otkrivaju šta da uradiš kada ti se muž ZALJUBI u drugu ženu!

Pereca

Iako možete koristiti hranu za vreme predigre kako bi se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovde reč. Muškarac neka klekne pred vas a vi mu jednu nogu omotajte oko struka, dok druga neka bude ispod njegove stražnjice. To će mu omogućiti duboku i snažnu penetraciju, ali pod ovakvim okreto osećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

Seks Ljubavnici
Foto: Shutterstock

Pauk

Ova je poza nalik raku koji hoda, ali na najseksi mogući način. Vaša zadnjica treba biti lagano podignuta dok su noge savijene u kolenima sa strane njegovog tela. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu pa se lako možete kretati napred nazad i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

SHVATIĆETE SA KIM IMATE POSLA! Svog novog partnera obavezno pitajte za BIVŠU devojku! Njegov odgovor o njoj će otkriti kakva će vam veza biti!

Izmenjena kašika poza

Volite li kašika pozu, volećete i ovu. Umesto da oboje ležite na boku, kod ove poze žena je na leđima a muškarac joj se nalazi između nogu na način da mu je telo pozicionirano pod uglom od 90 stepeni. Kod ove poze muškarac ima potpunu kontrolu i savršen pogled na vaše telo, osobito na lice pa tako može posmatrati vaš izraz dok vas zadovoljava.

Seks
Foto: Shutterstock

Snežni anđeo

Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad nju isprobate osećate se vrlo nestašno. U osnovi je reč o misionarskoj pozi ali u malo izvrnutom obliku. Lezite na leđa a muškarac na vas ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima. Rukama možete koristiti njegovu zadnjicu kako bi kontrolisali dubinu penetracije. Na taj ćete način osetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali.

POBEĆI ĆE OD VAS! Znate li šta nikako ne smete da radite u krevetu posle se*s sa novim partnerom?! Odgovor će vas zabrinuti!

Stojeće tačke

Za početak jedno upozorenje: ova poza nije za početnike! Pomalo je slična doggy pozi ali s još boljim beneficijama. Za početak možete sesti u klasični joga položaj a partner neka vam zgrabi noge i omota ih oko struka. U ovakvom položaju nećete moći dugo ostati, ali definitivno je reč o iskustvu koje ćete pamtiti.

Seks
 Foto: shutterstock

Na lopti za pilates

Poza je slična obrnutoj kaubojki samo što oboje pokušavate održavati ravnotežu dok ste na lopti. S obzirom na to da se žena nalazi na muškarcu, ona ima kontrolu pokreta i nadzire brzinu te dubinu penetracije.

POSLE OVIH REČI, ODMAH ĆETE TO PRIMENITI Postoji veoma dobar zašto TREBA da spavate leđa o leđa sa vašim partnerom!

Vodopad

Vrlo zanimljiva poza kod koje muškarac visi s ruba kreveta a glava mu je na podu, dok žena sedi na njemu te u potpunosti nadzire celu situaciju.

Seks
Foto: shutterstock

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi