Vrištaće za još
Shutterstock
Vrištaće za još

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pokušajte da se pozabavite delovima tela koji ne spadaju u klasične erogene zone (vrat, grudi, klitoris). Istina je da se najveći broj nervnih završetaka nalazi baš tu, ali imate na raspolaganju celo telo. Zašto se ograničiti na samo par centimetara kože? Prođite prstima ili jezikom nekim drugim putevima svoje odabranice i priuštite joj nezaboravni provod.

Dodirni mi kolena

Dodirni mi kolena

Shutterstock

Dodirni mi kolena, Foto: Shutterstock

Ovu foru ste sigurno već videli ako ste gledali seriju „Ali Mekbil“. Nikom živom ne bi palo na pamet da stimuliše zadnji deo kolena, ali osećaj je fantastičan. Nežno mazite zadnju stranu kolena prstima dok ste vani na piću. Neće proći ni par sekundi, a vaša će draga predložiti da požurite kući.

Zamrsite joj misli

Nežno joj promrsite kosu, prođite kroz nju prstima. Tako ćete aktivirati nervne završetke na koži glave i ona će se naježiti. Kružnim pokretima jagodica masirajte je od vrata do čela. Kosti lobanje iza ušiju su centralno mesto na koje treba da se fokusirate.

Vratno zagrevanje

Kada joj masirate glavu, podignite joj kosu i nežno, vrhovima usana i jezika ljubite joj vrat. Kada se dovoljno zagrejete, možete uključiti i lagano grickanje.

Zicer s resicama

Zicer s resicama

Shutterstock

Zicer s resicama, Foto: Shutterstock

Diranje, ljubljenje, pa čak i lagani ugrizi ušne resice će joj ubrzati ritam srca. Ovo je područje izrazito osetljivo i većina žena obožava dok ih muškarac ljubi po ušima. Za ekstra poen, sisajte resice ali mljackanje svedite na minimum.

Ključna kost za gas

Ključna kost je često zanemarena, a može da partnerki da dodatni gas. Otkopčajte joj košulju, otkrijte ovaj deo i usnama se zadržite na njemu dok jagodicama prstiju prolazite vratom na drugoj strani. Posvetite se području iza ušiju.

Vijugavim drumom

Za senzualnu igru imate na raspolaganju cela leđa, ali vam ipak savetujemo da vrludavi put jezikom od vrata do guze završite na trtici. Na ovom mestu se zadržite i uživajte u promeni disanja svoje drage.

Unutrašnja strana bedra

Nemojte da navalite tamo dole kao da ne postoji nijedan drugi deo tela na svetu. Izazivajte je dodirivanjem unutrašnje strane bedra. Počnite od kolena, zadržite se na sredini, pa se vratite na kolena. Izludite je igrom, dovodeći je do ludila.

PROČITAJTE JOŠ: