Trudnica
Shutterstock
Trudnica

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nema brige o tome da li će žena ostati trudna i može da se ide do kraja, što znači da se oba partnera mogu u potpunosti opustiti tokom odnosa. Bonus informacija je da hormoni trudnice divljaju, pa mnoge žene u ovom periodu imaju pojačanu želju za seksom, jer upravo promena u hormonskom balansu vodi do veće želje i većeg užitka. Predlažemo vam najzanimljivije poze koje su odobrile trudnice rečima da garantuju nikad nedoživljene orgazme.

Kraljica majka

Kraljica majka

Shutterstock

Kraljica majka, Foto: Shutterstock

Ovo je odlična poza za zagrevanje jer je jednostavna i ne zahteva previše napora. Može da se upražnjava sve do bukvalno dana pred porođaj, a buduća mama će biti oduševljena. Naravno, radi se o oralnom se*su. Žena se smešta na ivicu kreveta, ako može malo podigne jednu nogu i uživa u oralnom umeću budućeg tate.

Vesela jahačica

Vesela jahačica

Shutterstock

Vesela jahačica, Foto: Shutterstock

Ukoliko žena voli poze u kojima dominira, a trudnoća je odmakla, poželjno je da se poze prilagode novoj situaciji. Kada ga zajaše, neka zabaci telo malo unazad i osloni se na dlanove. Na ovaj način će se težina stomaka pravilno rasporediti, a put ka stimulaciji klitorisa biti širom otvoren.

Kao saliveno

Kao saliveno

Shutterstock

Kao saliveno, Foto: Shutterstock

Poza poznata pod imenom „kašika“ je jedna od najomiljenijih kod poslednjih meseci trudnoće jer većini budućih mama stomak tada može smetati u toku se*sa. Osim toga, ovaj položaj garantuje kombinaciju osećaja bliskosti i uživanja u seksu. Idealno bi bilo da vam je pri ruci vibrator kojim ćete stimulisati klitoris.

Vrele usne

Vrele usne

Shutterstock

Vrele usne, Foto: Shutterstock

Začinite malo seks prebacivanjem akcije u dnevni boravak, gde ćete klečati na omiljenoj sofi. On ulazi u nju otpozadi, s posebnim osvrtom na dodirivanje spoljnih usmina žene koje su, kao i većina njenog tela u ovom periodu, opasno natečene. U ovom slučaju to je posebno dobro i opasno seksi.

Pročitajte još: